ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οταν το κίνητρο υπερισχύει του ολιγάριθμου ρόστερ

Οταν το κίνητρο υπερισχύει του ολιγάριθμου ρόστερ

Ο Τάσος Δημητριάδης μιλά στη Metrosport για τον Απόλλωνα Πόντου, τη νίκη επί του Α.Ο.Τ. και πώς αντιμετωπίζουν στην ομάδα τις μετρημένες επιλογές...

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα σημείωσε ο Απόλλων Πόντου, αφού κατόρθωσε κόντρα στα προγνωστικά να νικήσει τον Α.Ο.Τ. (1-0). «Θα γίνουμε και καλύτεροι. Δουλεύουμε αρκετά. Πιστεύω, ότι η ομάδα θα πάει ακόμη καλύτερα στο προσεχές μέλλον», υποστήριξε μέσω της «Μetrosport» ο μέσος του Απόλλωνα, Τάσος Δημητριάδης.

 

Πού οφείλεται η νίκη; Ποιο ήταν το κλειδί; «Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε τον αντίπαλο, παίξαμε με την μπάλα κάτω, ενώ σημειώσαμε ωραίο γκολ. Από την άλλη, στο δεύτερο μέρος πίεσαν οι αντίπαλοι, αμυνθήκαμε και κρατήσαμε εντέλει το σκορ. Ηταν δυνατό, ισορροπημένο παιχνίδι, αν και οι αντίπαλοι, παρά την εδαφική υπεροχή τους στο δεύτερο μέρος δεν μας έκαναν ευκαιρία».

 

 

«Δεν σκεφτόμαστε τη σωτηρία…»

 

 

Ο Δημητριάδης αγωνίστηκε και στα πέντε επίσημα παιχνίδια ως βασικός. Στάθηκε κυρίως στη φάση του γκολ, το οποίο έφερε και τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Θεσσαλούς. «Ηταν ωραίο γκολ, προερχόμενο μάλιστα από ομαδική προσπάθεια, ενώ είχε επίσης και ωραίο τελείωμα».

Οσο για το γεγονός ότι ο Απόλλων θεωρητικά πάει για να σωθεί; «Είναι αρχή ακόμη. Δεν σκεφτόμαστε αν θα σωθούμε. Σκεφτόμαστε να τελειώσουμε τη χρονιά όσο γίνεται πιο ψηλά. Προσπαθούμε για το καλύτερο, ωστόσο δεν έχουμε κατά νου αυτό το ενδεχόμενο», ήταν τα λόγια του 21χρονου μέσου, δείχνοντας πίστη για την ομάδα.

 

 

«Παίζουμε για την ομάδα»

 

 

Πώς σχολιάζει το ολιγάριθμο ρόστερ; Πώς το αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές; «Σίγουρα, είναι μεγαλύτερη η κόπωση, ωστόσο μετρά η θέληση, διότι ξέρουμε που βρισκόμαστε. Ξέρουμε ότι είμαστε λιγότεροι, αλλά μας δίνει κίνητρο το γεγονός ότι παίζουμε για τον Απόλλωνα. Δεν θέλουμε να δημιουργούμε άσχημες εντυπώσεις και γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούμε περισσότερο στο γήπεδο».

Ο Δημητριάδης είναι μάλιστα αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Θα πάμε ακόμη καλύτερα. Εχουμε να δώσουμε πολλά ακόμη τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου. Είμαστε νέα ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι ότι αγωνιζόμαστε όλοι μαζί πραγματικά. Αλλωστε, η ομάδα θα δέσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια».

X