ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η Οσασούνα «καλεί» τον Πάμπλο Γκαρσία

Η Οσασούνα «καλεί» τον Πάμπλο Γκαρσία

Ο ισπανικός σύλλογος που δίνει «μάχη» για την άνοδο στη La Liga θέλει στον πάγκο της τον Ουρουγουανό τεχνικό

 

Αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος της για τον Πάμπλο Γκαρσία, είχαμε τα τελευταία 24ωρα από την Οσασούνα. Το ενδιαφέρον χρονολογείται εδώ και ένα χρόνο, όμως τις τελευταίες ημέρες η επιθυμία των εκπροσώπων της διοίκησης της Ισπανικής ομάδας, έγινε ακόμη πιο έντονη.

 

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, εκπρόσωποι της Ισπανικής ομάδας επικοινώνησαν με τον Ουρουγουανό τεχνικό και του εξέφρασαν την επιθυμία να συνεργαστούν μαζί του. Μίλησαν μάλιστα και με ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον και έλεγαν πως τον θεωρούν ιδανικό για να αναλάβει τις τύχες της Ισπανικής ομάδας.

 

Ανθρωποι της Οσασούνα παρακολουθούν την πορεία του Γκαρσία τα τελευταία χρόνια, έχουν καταγράψει τις επιδόσεις της ομάδας νέων Κ19 που κοουτσάρει ο Πάμπλο και βλέπουν στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα από την νέα αγωνιστική περίοδο. Η πίεση έγινε πιο έντονη, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θέλουν να κάνουν από τώρα τον προγραμματισμό τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ο Γκαρσία απέφυγε να απαντήσει, είναι αφοσιωμένος στο έργο του με τον ΠΑΟΚ και θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία και αυτή την σεζόν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και με μία ακόμη αξιόλογη πορεία στο UEFA Youth League. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, όμως το θέμα θα συζητηθεί αναλυτικά εντός των επομένων ημερών, για να διαπιστωθεί ποια θα είναι η στάση του ΠΑΟΚ σε αυτό το ενδιαφέρον και την πίεση που δέχεται ο προπονητής της ομάδας Νέων.

 

Η Οσασούνα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πέμπτη θέση με 35 βαθμούς και βασικός της στόχος είναι να εξασφαλίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, στην La Liga. Χθες μάλιστα η διοίκηση της Οσασούνα ανακοίνωσε την πρόσληψη του νέου αθλητικού της διευθυντή, του Μπραούλιο Βάθκεθ.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/1)

X