ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ορθιος και στην Αγυιά ο Απόλλων Πόντου

Ορθιος και στην Αγυιά ο Απόλλων Πόντου

Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), ενώ είχε τις κλασικές ευκαιρίες να φύγει και με το τρίποντο

Αλύγιστος και στην Πάτρα ο Απόλλων, έμεινε για ενδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος στο Πρωτάθλημα και διατηρεί την επαφή του με την τέταρτη θέση της βαθμολογίας (στο -3). 

 

Οι κοκκινόμαυροι έφυγαν με το βαθμόι της ισοπαλίας (0-0), έχοντας σε καλή μέρα τον έχοντα γενέθλια (37 ετών) σήμερα Γιόναθαν Λόπεθ, που όποτε χρειάστηκε παρενέβη σωτήρια για να κρατήσειτο μηδέν. Ο Απόλλων είχε και δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει, στο 15' με τοιν Αντώνη Ηλιάδη και στο 63' με τον Χασομέρη, ενώ είχε κι άλλες τελικές απέναντι στην τρίτη της βαθμολογίας, Παναχαϊκή. 

 

Από την αρχή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και τη συμπαράσταση περίπου 70 φίλων τους που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη, στάθηκαν πολύ καλά και κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους τους Πατρινούς. Στο 15' είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Ηλιάδη (μπλόκαρε ο Σούλης), ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν χωρίς να δημιουργήσουν την πολύ σπουδαία ευκαιρία. 

 

Στο δεύτερο μέρος ο Οφρυδόπουλος πέρασε στο ματς Αποστολόπουλο και Φωτάκη, λίγο πριν μπει ο τελευταίος, στο 59' από σουτ του Ελευθεριάδη  ο Λόπεθ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 63' ο Χασομέρης είχε την ευκαιρία του αγώνα, καθώς σε τετ α τετ με τον Σούλη νικήθηκε κι ενώ οι παίκτες της Παναχαϊκής είχαν σταματήσει, νομίζοντας πως είναι οφσάιντ. Στο 66' ο Ντάσιος έχασε μοναδική ευκαιρία με προβολή να κάνει το 1-0, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων  διαχειρίστηκε το παιχνίδι για να φύγει εν τέλει με τον βαθμό. 

 

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης, Πολίμος (55′ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (60′ Φωτάκης), Πλέγας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (71′ Βασιλείου), Μωραϊτης, Φουρλάνος.

 

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90+ Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Ηλιάδης (75′ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς.

 

X