ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οριστικό «όχι» από τον Μπέο στον Ηρακλή για τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου

Οριστικό «όχι» από τον Μπέο στον Ηρακλή για τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου

Η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου για τις επαφές με τους ανθρώπους του Ηρακλή για τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου

Σε τοίχο προσέκρουσε και η νέα προσπάθεια των ανθρώπων του Ηρακλή για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας του ΝΠΣ Βόλου, όπως ενημέρωσε με γραπτή του τοποθέτηση ο Αχιλλέας Μπέος.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

 

«Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

 

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ( αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

 

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

X