ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οργανώνεται και σε διοικητικό επίπεδο η Δόξα Δράμας

Οργανώνεται και σε διοικητικό επίπεδο η Δόξα Δράμας

Μετά το μεταγραφικό κομμάτι, οι "μαυραετοί" κινούνται και με προσθήκες εκτός... αγωνιστικού χώρου - Οι πρώτες προσθήκες στην ΠΑΕ

 Η Δόξα Δράμας οργανώνεται προς πάσα κατεύθυνση. Μετά το μεταγραφικό κομμάτι, γίνονται ήδη προσπάθειες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Δόξας, ενώ στελεχώνεται και οργανωτικά.

 

Ηδη, ο Δημήτρης Λουκάκης αναλαμβάνει υπεύθυνος επικοινωνίας και Τύπου, ενώ υπεύθυνος μάρκετινγκ θα αναλάβει ο Σωτήρης Κλειδαράς, με θητεία στον Λεβαδειακό. Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας Οταπασίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Γερμανία και είναι Δραμινός στην καταγωγή θα συνδράμει κι αυτός στο συγκεκριμένο κομμάτι.

 

Εχει σπουδάσει στο αθλητικό μάρκετινγκ και είναι οικονομολόγος. Δεν θα είναι, μάλιστα, οι μόνοι, αφού θα προκύψουν κι άλλες συνεργασίες με ανθρώπους σε Δράμα και Αθήνα, που σύντομα θα ανακοινωθούν...

 

Την ίδια στιγμή, είναι να κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες και τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα τιμώνται στα 70 (θύρα 4) και 140 ευρώ (θύρες Α και Γ), όπως τουλάχιστον έγινε γνωστό.

X