ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού, αδράνεια της αστυνομίας»

«Οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού, αδράνεια της αστυνομίας»

Βολές κατά της αστυνομίας εξαπέλυσε μέσω του Metropolis 95.5 για τα γεγονότα στο «Καραϊσκάκης» ο Ηλίας Γεροντίδης

Για προσχεδιασμένο σχέδιο εκφοβισμού παικτών και παραγόντων του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης σχολιάζοντας στο Metropolis 95.5 όσα συνέβησαν τη στιγμή της άφιξης της αποστολής του Δικεφάλου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

«Καταστρατηγήθηκαν όλες οι αποφάσεις της αστυνομίας. Δεν τηρήθηκαν αυτά που αποφασίσαμε στην πρωινή σύσκεψη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γεροντίδης και αναφερθείς σε επιμέρους γεγονότα, σχολίασε τα εξής:

 

Για τη δικαιολογία περί χαλασμένης πόρτας: «Δεν μας αναφέρθηκε ποτέ στη σύσκεψη για χαλασμένη πόρτα. Απλά μας είπαν μετά ότι αυτό ισχύει για όλες τις αποστολές. Μια παρωχημένη δικαιολογία που δεν ισχύει. Συμφωνήσαμε πως η πόρτα θα ήταν ανοιχτή, το λεωφορείο θα περνούσε από τον διάδρομο και θα σταματούσε δίπλα στα αποδυτήρια. Και το βράδυ έγιναν αυτά τα γεγονότα που είδε όλος ο κόσμος».

 

Για την παρουσία διαπιστευμένων του Ολυμπιακού: «Πήραν αυτές τις διαπιστεύσεις για να δημιουργήσουν το σκηνικό έντασης που δημιούργησαν».

 

Για την αδράνεια της αστυνομίας: «Παρ’ όλες τις παραινέσεις που δέχθηκαν, οι ιθύνοντες της αστυνομίας έδειξαν αδράνεια. Μια αποφυγή για να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους. Δεν απομάκρυναν τον κόσμο. Ενώ στην πρωινή σύσκεψη είπαμε ότι κανείς παράγοντας του Ολυμπιακού δεν θα ήταν σε εκείνο τον χώρο πλην της αστυνομίας, δεν τηρήθηκε ούτε αυτό».

 

Για το αν θεωρεί πως τα γεγονότα συνέβησαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, απάντησε: «Ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού παικτών και παραγόντων».

 

Ακούστε όσα είπε ο Ηλίας Γεροντίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X