ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ορφανός: «Δείξαμε ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα»

Ορφανός: «Δείξαμε ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΠ έκανε τον απολογισμό της φετινής πορείας των «κυανολεύκων».

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΠ έκανε τον απολογισμό της φετινής πορείας του Ημίθεου.

 

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός. Ο κόουτς των «κυανολεύκων» χαρακτήρισε υπέρβαση της παρουσία της ομάδας στο Final 4 της Ιεράπετρας και έβαλε θετικό πρόσημο στην γενικότερη πορεία του Ηρακλή.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την παρουσία του Ηρακλή στο Final 4: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αυτό που έκαναν σε αυτό το Final 4 ήταν μία υπέρβαση από μόνη της. Δυστυχώς δεν πραγματοποιήσαμε το όνειρο στον τελικό. Το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό το δείξαμε σήμερα. Στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Στο τελευταίο σετ κάναμε πολλά λάθη. Παρόλο που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 4ο σετ, καταφέραμε να το ανατρέψουμε αλλά στις πολύ κρίσιμες φάσεις δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Θεωρώ πως η προσπάθεια μας ήταν πολύ μεγάλη. Δεχτήκαμε και μεγάλη πίεση από τον ΠΑΟΚ αλλά δείξαμε ότι ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα».

 

Για την συγκινητική συμπαράσταση του κόσμου του Ηρακλή στην Ιεράπετρα: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Είναι οι οικογένειες με τα παιδιά τους που ήρθαν εδώ στην Ιεράπετρα για να μας στηρίξουν. Γνωρίσαμε πραγματικούς γνήσιους βολεϊκούς οπαδούς του Ηρακλή που αγαπούν το άθλημα. Και αυτό ήταν το πιο συγκινητικό».

 

Σχετικά με την εικόνα που έδειξε ο Ηρακλής αν και είχε μικρότερο μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες: «Ο Ηρακλής για αυτό είναι άξιος πολλών συγχαρητηρίων. Με πολύ μικρότερο μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες και ειδικά από τον ΠΑΟΚ που ανταγωνιστήκαμε στον τελικό, καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικός σε τέτοια παιχνίδια και σε τέτοιες διοργανώσεις. Αυτό δείχνει πως εάν αυτή η ομάδα βοηθηθεί οικονομικά για το κάτι παραπάνω μπορεί να κάνει το κλικ και να πρωταγωνιστήσει ξανά για τους τίτλους».

 

Για το μέλλον του ίδιου και του Ηρακλή: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Χρειαζόμαστε όλοι λίγες διακοπές και μετά να γυρίσουμε και να μιλήσουμε με την διοίκηση για το τι πρέπει να γίνει για τη νέα σεζόν».

 

 

X