ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ωραία η φιέστα με την Μπόκα όμως αξία για τον Αρη έχει το… παρακάτω

Ωραία η φιέστα με την Μπόκα όμως αξία για τον Αρη έχει το… παρακάτω

Ο Δημήτρης Κανελλάκης αρθρογραφεί στην «Μ» και τονίζει πως ο Άρης δεν πρέπει να μείνει στον αγώνα με την Μποκα, αλλά να κοιτάξει στο μέλλον

Ηταν, όντως, μια εντυπωσιακή βραδιά για τους φίλους του Αρη, αυτή που έζησαν με αφορμή το φιλικό παιχνίδι της ομάδας τους με την Μπόκα Τζούνιορς.

 

Θυμήθηκαν στιγμές από το παρελθόν, επανεπιβεβαίωσαν την δυναμική τους, δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, ένιωσαν ξανά ότι… υπάρχουν.

 

Ηταν πολύ ωραία όλα αυτά. Ο Αρης έγινε ύστερα από πάρα πολύ καιρό… θέμα για τα μέσα ενημέρωσης, συζητήθηκε θετικά, οι άνθρωποί του άκουσαν ύστερα από πάρα πολύ καιρό καλά σχόλια.

 

Ωστόσο, το ζήτημα δεν –μπορεί να- είναι τα επικοινωνιακά οφέλη 2-3 ημερών. Αν αυτό επιζητούσε, τότε πέτυχε απόλυτα ο σκοπός του φιλικού με την Μπόκα.

 

Θεωρώ, όμως, ότι δεν μπορεί ο στόχος να ήταν για τους «κίτρινους» μόνο να… παίξουν ψηλά στην επικαιρότητα για λίγες μέρες.

 

Φαντάζομαι ότι αποφάσισαν να φέρουν την Μπόκα, ελπίζοντας ότι αυτό το φιλικό θα τους δώσει την δυνατότητα να χτίσουν μια ισχυρή βάση, να… συστηθούν εκ νέου με τον κόσμο της ομάδας, να τον ξαναφέρουν κοντά τους, να αναπτυχθεί ανάμεσα στην ομάδα και τους οπαδούς μια σχέση εμπιστοσύνης, να στηριχτεί το εγχείρημα της επιστροφής στην Superleague.

 

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι κάποιοι στον Αρη ικανοποιημένοι επειδή έφεραν την Μπόκα και ζήσανε αυτή την, ομολογουμένως, καταπληκτική βραδιά, αν δεν υπάρξει και το… παρακάτω σ’ αυτή την ιστορία.

 

Δεν νομίζω ότι θα είναι κανείς χαρούμενος και θα ασχολείται με την φιέστα της 7ης Νοεμβρίου, αν ο Αρης εξακολουθήσει να παίζει με 2-3000 κόσμο τα εντός έδρας παιχνίδια του.

 

Αξία θα έχει για τους «κίτρινους» το προχθεσινό παιχνίδι, μόνο αν λειτουργήσει στην ψυχολογία των οπαδών τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε να οδηγήσει τα βήματά τους και να τους ξαναφέρει στο γήπεδο. 

 

Στον Αρη θα έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν μόνο αν, με αφορμή το φιλικό με την Μπόκα, δούνε στα επόμενα παιχνίδια που θα δώσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να πηγαίνουν για να τους ενισχύσουν, τουλάχιστον, 5-6.000 φίλοι τους κατά μέσο όρο.

 

Το ⅓, δηλαδή, αυτών που πήγαν την Τετάρτη.

 

Αν θέλουμε να μιλάμε με όρους ουσίας και όχι επικοινωνίας, αν θέλουμε να μιλάμε ειλικρινά και όχι να κοροϊδευόμαστε, στήριξη στην ομάδα που αγαπάει κάποιος, σημαίνει να είναι δίπλα της σε κάθε στιγμή, όχι να ψάχνει συγκεκριμένα γεγονότα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για εντυπωσιασμό…  

X