ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ωρα αποφάσεων στον Αρη

Ωρα αποφάσεων στον Αρη

Ο Βαγγέλης Αγγέλου επέστρψε στην Ελλάδα και μαζί με τον Δημήτρη Γουλιέλμο καταλήγουν στους αγωνιστικούς στόχους

Η περίοδος των διαπραγματεύσεων ολοκληρώθηκε. Πλέον ο Αρης μπαίνει σ’ αυτή την αποφάσεων καθώς μέσα στην εβδομάδα προβλέπεται να κλείσει το ρόστερ κατά τα 4/5. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα αναλύσει όλα τα δεδομένα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και από κοινού θα πάρουν οριστικές αποφάσεις.

 

 

Βασική προτεραιότητα είναι η υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη. Βάσει των πρόσφατων τοποθετήσεων και του ατζέντη του αθλητή, μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες προβλέπεται να κλείσει θετικά. Όπως είχε αναφέρει η «Μ», το σημείο κλειδί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και οι όροι αποδέσμευσης. Δηλαδή, η πλευρά του αθλητή θέλει να έχει τη δυνατότητα εξόδου το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε ότι αφορά το οικονομικό, υπάρχει διαφορά αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη.

 

Εφόσον κλείσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Αρης θα επικεντρωθεί στις περιπτώσεις των Κάμερον Τζόουνς, Λάκι Τζόουνς. Ο πρώτος επανήλθε στο προσκήνιο έπειτα από το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Τι Τζέι Μπρέι και την απόφαση του τελευταίου να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Ο Κάμερον Τζόουνς θέλει να έρθει στον Αρη και πλέον το ζήτημα βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των «κίτρινων». Σε ότι αφορά τον Λάκι Τζόουνς, ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει την απόφαση του Αμερικανού. Η αλήθεια είναι ότι υποχρεωτικά του έδωσε περισσότερο χρόνο σε σχέση με τους άλλους παίκτες, τούτο όμως σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Γιατί ο Λένζελ Σμιθ που αποτελεί την εναλλακτική λύση προσανατολίζεται στη σκέψη υπογραφής σε γερμανική ομάδα, ενώ ο Ραμόν Χάρις (σ. σ. πέρυσι αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου) δεν πείθει τον Βαγγέλη Αγγέλου.

 

Από την έντυπη έκδοση της «Μ» (16/7)

 

X