ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Όπου παίζει ο Ηρακλής είναι γιορτή, ένα απλό συνηθισμένο ματς» (aud)

«Όπου παίζει ο Ηρακλής είναι γιορτή, ένα απλό συνηθισμένο ματς» (aud)

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για το επικείμενο ματς του Ηρακλή με την ακαδημία Θεσσαλονίκης του Ολυμπιακού.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης και αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς του Ηρακλή με την ακαδημία Θεσσαλονίκης του Ολυμπιακού.

 

«Θα είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι τρίτης κατηγορίας. Πιο σημαντικό ήταν το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον Μέγα Αλέξανδρο. Είναι οι δύο από τις τρεις ιδρύτριες ομάδες της ΕΠΣΜ, είχαν να βρεθούν αντίπαλοι εδώ και 80 χρόνια και θα ξαναβρεθούν μετά από άλλα 100. Ήταν ένα σημαδιακό παιχνίδι, το οποίο δεν έτυχε της προσοχής που έπρεπε. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μια ακαδημία, αποτελείται από μικρά παιδιά. Την προηγούμενη εβδομάδα τους είδα, δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι. Υπάρχει αστυνομική παρουσία στους αγώνες της, δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω ενισχυμένη. Θα είναι ακόμη ένα ματς γιορτή. Όπου παίζει ο Ηρακλής είναι γιορτή, παράλληλα, βεβαίως, με αυτά τα λυπηρά συναισθήματα της παρουσίας ενός τέτοιου συλλόγου στην τρίτη κατηγορία», δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης.

 

Ακούστε όσα είπε ο Σάββας Δημητριάδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X