ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ομάρ Ελ Μπανούμπι: «Θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ελλάδα ο Σικαμπάλα.»

Ομάρ Ελ Μπανούμπι: «Θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ελλάδα ο Σικαμπάλα.»

Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Σμύρνης να αποκτήσει τον Σικαμπάλα.

Ο Ομάρ Ελ Μπανούμπι δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι για επίσημη πρόταση του Απόλλωνα προς τη διοίκηση της αιγυπτιακής ομάδας αλλά ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να αγωνιστεί ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και πάλι στην Ελλάδα.

 

Το ενδιαφέρον, πάντως, όπως αποκάλυψε το metrosport.gr είναι επίσημο και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης είναι ένα βήμα μακριά από τον Απόλλωνα…

 

 

Γνωρίζεις λεπτομέρειες σχετικά με το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Σικαμπάλα: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο, ο ίδιος μου ανέφερε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από πλευράς Απόλλωνα. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με αυτό που ισχυρίζεστε εσείς. Απλά αναμένουμε να δούμε αν τελικά προχωρήσει το θέμα»

 

 

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα στην Ζάμαλεκ. Ωστόσο με τη ρήξη στις σχέσεις του με τη διοίκηση όλα είναι πιθανά. Φαίνεται πως θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα, να επιστρέψει δηλαδή μετά από δώδεκα χρόνια»

 

Για την απογοητευτική παρουσία της Εθνικής Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Δεν ήταν η παρουσία που περιμέναμε όλοι μας, καθοριστικός παράγοντας ήταν ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ. Περιμέναμε πολλά απ’ αυτόν αλλά τελικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Δεν ήταν αγωνιστικό αλλά θέμα υγείας. Όσο για τον Σικαμπάλα, ήταν στην αποστολή περισσότερο για... τιμητικό λόγο, δεν αγωνίστηκε λόγω της προηγούμενη πορείας του που δεν ήταν τόσο καλή. Πλέον αποχώρησε και ο προπονητής. Η ομοσπονδία έχει ετοιμάσει μία λίστα υποψηφίων».

X