ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ολομέτωπη επίθεση της Δόξας Δράμας με κατάθεση πρότασης!

Ολομέτωπη επίθεση της Δόξας Δράμας με κατάθεση πρότασης!

Αυτά αναφέρουν στην επίσημη τοποθέτηση τους οι «μαυραετοί» για την αναδιάρθρωση και τις αποφάσεις της Super League - Προχωρούν ακόμη παραπέρα...

Αμεση αντίδραση... Η Δόξα Δράμας βγήκε στην αντεπίθεση. Πολύ νωρίς, ελάχιστες ώρες μετά από τα όσα έγιναν γνωστά με τις αποφάσεις της Super League στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο (11/7), έκανε ολομέτωπη επίθεση, εξέφρασε προβληματισμούς και ερωτηματικά, αλλά ταυτόχρονα προχώρησε και στην κατάθεση πρότασης για τον υποβιβασμό και την άνοδο της περιόδου 2019-20.

 

Ολα αυτά μία μέρα μετά από την παρουσία του Γιάννη Μπύρου στις εκλογές της Ερασιτεχνικής και το ξέσπασμα του, μεταξύ των άλλων και για την Πολιτεία και τις αποφάσεις.

 

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας:

 

«Η πολυαναμενόμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει σωτηρία. Η χθεσινή πρόταση της Super League κατέδειξε ότι οι αποφάσεις παίρνονται από ανθρώπους που το μόνο τους μέλημα είναι η εξαργύρωση ενός τηλεοπτικού συμβολαίου, αδιαφορώντας πλήρως για το ίδιο το προϊόν.

Η λαϊκή ρήση «μόνα ζυγά δικά μου» ταιριάζει απόλυτα στα όσα διαδραματίζονται τελευταία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και το ερώτημα που τίθεται είναι: «Αυτοί οι κύριοι θέλουν να προχωρήσει το άθλημα; Υπάρχει ένα τεχνοκρατικό ή τέλος πάντων ένα οποιαδήποτε σχέδιο που να μην στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων;».

Η χθεσινή απόφαση (11/7) καθιστά ουσιαστικά ένα ολόκληρο πρωτάθλημα χωρίς αντίκρισμα, αφού οι δύο πρώτοι της Football League δεν εξασφαλίζουν την απευθείας άνοδό τους στην μεγάλη κατηγορία, όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Γιατί λοιπόν την αναδιάρθρωση να την πληρώσει η κατηγορία μας; Εμείς ως Δόξα Δράμας έχουμε την πρόταση. Απευθείας άνοδο του 1ου και του 2ου, υποβιβασμός του 15ου και 16ου της Super League και αγώνες μπαράζ των ομάδων, που θα καταλάβουν τις θέσεις 11, 12, 13 και 14 για παραμονή.

Ολη αυτή η στάση μας κάνει να αναρωτιόμαστε. Αξίζει τον κόπο να επενδύσει κάποιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Με ποιο κίνητρο ένας ποδοσφαιριστής θα επιλέξει κάποια ομάδα της κατηγορίας μας, έχοντας το φόβο ότι οι κόποι μιας χρονιάς, μπορεί να μην έχουν το παραμικρό αντίκρισμα;

«Εις ευ φρονών μυρίων φρονούντων κρείττων εστί», έλεγε ο Πλάτωνας», καταλήγει η ανακοίνωση της Δόξας.

 

X