ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ολοκληρώνεται χωρίς αποφάσεις

Ολοκληρώνεται χωρίς αποφάσεις

Ο Στράτος Παζούλης αρθρογραφεί για την ΓΣ του Ηρακλή και το θέμα της μετατροπής του Αρη Παλαιοχωρίου σε Ηρακλή

Αυτή η Γενική Συνέλευση μορφώνεται πλέον ως η κλείδα η οποία θα ανοίξει την αμπαρωμένη θύρα που ορθώθηκε μεταξύ μερίδας φιλάθλων (;) και της ονομαζόμενης επιτροπής σωτηρίας που διαχειρίζεται το θέμα της μετατροπής το Αρη Παλαιοχωρίου, σε Ηρακλή από φέτος τυπικά και από του χρόνου ουσιαστικά.

 

Βέβαια ένας παρατηρητικός θα ρωτούσε, κινδυνεύοντας μάλιστα να κατηγορηθεί το λιγότερο αφελής από αρκετούς τσάμπα μάγκες που κατέκλυσαν τελευταία το κυανόλευκο περιβάλλον: «Πως είναι δυνατόν να διεξαχθεί Γ.Σ. η οποία θα αποφασίσει την τύχη μιας υπογεγραμμένης συμφωνίας αφού τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως όπου να ΄ναι ανακοινώνεται;». Μέσω του συναδέλφου Χαρίλαου Χαρίτων υπάρχει και απάντηση η οποία δόθηκε προφανώς σε σχετική ερώτηση του :«Τα της Γενικής Συνέλευσης του Γυμναστικού Συλλόγου, εξ ορισμού, θα τα αποφασίσει ο ίδιος ο Γυμναστικός Σύλλογος.

 

Εμείς έχουμε πολλά πράγματα να προχωρήσουμε, ώστε και να απαλλάξουμε την ομάδα από ένα τεράστιο βάρος, όπως αυτό των χρεών της ΠΑΕ, αλλά και να της δώσουμε αγωνιστική συνέχεια, έστω και στη συγκεκριμένη κατηγορία», διαμηνύουν τα μέλη της πλην, προφανώς, του Φώτη Θέου, προέδρου του Γ.Σ. στον οποίο ουσιαστικά απευθύνονται αν δεν κάνω λάθος. Επομένως γίνει δεν γίνει η Γ.Σ. και ανεξαρτήτως απόφασης της, ο κύβος ερρίφθη. Οι πρωτοστατούσες συνιστώσες της επιχείρησης «ενεργός Ηρακλής» είναι διατεθειμένες να τη φέρουν εις πέρας ερήμην των «ζηλωτών» αντιφρονούντων.

 

Η συγκεκριμένη διευκρίνιση έπρεπε να γίνει έστω και άτυπα για να σιγουρευτούμε κι εμείς οι υποτιθέμενοι αφελείς πως επιτέλους ένα τόσο σοβαρό εγχείρημα θέλει πυγμή για να πραγματοποιηθεί, από τη στιγμή που τα «έξοδα» ανέλαβαν κάποιοι άλλοι, όπως τουλάχιστον αναφέρουν σκόρπιες πηγές και όχι επίσημες, και άρα όσοι υποστηρίζουν διαφορετική άποψη, ας πληρώσουν για να την επιβάλλουν. Νόμος απαράβατος της εκπλήρωσης ενός στόχου, ο οποίος ξεφεύγει των δεδομένων μιας «δωρεάς» προς στήριξη ενός αμφιβόλου ιδεολογήματος και χρειάζεται ρευστό για να ολοκληρωθεί. Επομένως σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή ή οχι της Γ.Σ. η ευθύνη ανήκει στον Φώτη Θέο και αυτό επιβάλλει η λογική μα κι η σκληρή πραγματικότητα. 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (8/9)

X