ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ολο το βάρος των επιτελών του ΠΑΟΚ στη βελτίωση της ομάδας

Ολο το βάρος των επιτελών του ΠΑΟΚ στη βελτίωση της ομάδας

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ εστιάζουν την προσοχή τους στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας με στόχο να φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής στο ματς με τη Λαμία

Εστιάζουν την προσοχή τους στη βελτίωση της εικόνας της ομάδας, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ και θέλουν από το πρώτο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λαμία, να φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής.

 

Πλέον, όπως είχαμε αναφέρει και στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν στο Πρωτάθλημα, θεωρούνται, βασικής προτεραιότητας.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης στη συνάντησή του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε στον Ρουμάνο προπονητή, πως περιμένει να δει άμεσα τα αποτελέσματα της βελτίωσης, όπως άλλωστε εκτιμά ο τεχνικός του Δικεφάλου. Δικαιολογημένα λοιπόν το βάρος πέφτει εξ΄ ολοκλήρου στον προπονητή και στην πρόοδο την οποία πρέπει να παρουσιάσουν οι παίκτες.

 

Ο μεγαλομέτοχος επιπλέον περιμένει να δει από την ομάδα να ανταποκριθεί και στα δύο εκτός έδρας ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Δικέφαλος θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του, στην «κόντρα» με τους βασικούς ανταγωνιστές του.

X