ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Προσπάθεια για ιερό σκοπό: Eνα εισιτήριο για τον μικρό Ορέστη

Προσπάθεια για ιερό σκοπό: Eνα εισιτήριο για τον μικρό Ορέστη

Ο 13χρονος αθλητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγειας και η διοίκηση συγκεντρώνει χρήματα για να υποβληθεί σε επέμβαση

Αξιέπαινη είναι η πρωτοβουλία του ερασιτέχνη Απόλλωνα για τον μικρό Ορέστη, αθλητή των τμημάτων υποδομής των κοκκινόμαυρων, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται χρήματα για επέμβαση στο εξωτερικό.

 

Αυτό που αποφασίστηκε είναι τα έσοδα από τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να διατεθούν για τον 12χρονο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό και να υποβληθεί σε επέμβαση.  Ο ερασιτέχνης Απόλλων μάλιστα αποφάσισε το εισιτήριο να είναι 5 ευρώ, ούτως ώστε να βοηθήσουν όσο περισσότεροι γίνεται και να συγκεντρωθεί μεγάλο ποσό. Ηδη έχουν βοηθήσει και οι φορείς και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι συγκινητικό και ελπίζεται να εξαντληθούν όλα μέχρι την Κυριακή.

 

«Όσο περισσότερα συγκεντρωθούν, τόσο το καλύτερο για το παιδί»

 

Ο προπονητής του νεαρού ποδοσφαιριστή, Σπύρος Ακρίβος, μίλησε στο Metropolis 95, για το θέμα: «Να σας ευχαριστήσουμε που μας δίνετε το βήμα. Αποφασίστηκε από τη διοίκηση του συλλόγου στο παιχνιδι με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Κυριακή στις 5 μ.μ. να βάλει εισιτήριο 5 ευρώ για να συνδράμει ο κόσμος στην προσπάθεια και τα χρήματα να δοθούν στην οικογένεια του μικρού Ορέστη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Υπάρχει συχνή επικοινωνία μα το σπίτι του παιδιού και τη μητέρα του προσπαθούμε να είμαστε διακριτικοί και κοντά στο παιδί, διότι είναι και ορφανός από πατέρα. Όσο το δυνατόν περισσότερα συγκεντρωθούν τόσο το καλύτερο, δεν υπάρχει λογαριασμός. Σε πρώτη φάση ας αγοράσει ο καθένας μας ένα εισιτήριο των 5 ευρώ ή να επικοινωνήσει με τα γραφεία του συλλόγου. Τα τηλέφωνά μας είναι 2310 412230 και στο 2310 470000».

X