ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ολοι οι άνθρωποι του Σάββα Παντελίδη

Ολοι οι άνθρωποι του Σάββα Παντελίδη

Εννέα ανθρώπους έχει δίπλα του ο προπονητής του Αρη, Σάββας Παντελίδης, το τεχνικό και το ιατρικό τιμ

Ο Σάββας Παντελίδης δεν ήταν μόνος του στην Ολλανδία. Είχε δίπλα του ένα τεχνικό τιμ που αποτελείται από συνολικά εννέα ανθρώπους. Εχει ο καθένας το αντικείμενό του.

 

Κατ’ αρχάς είναι οι δύο στενοί του συνεργάτες, στους οποίος δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη. Το δεξί του χέρι και άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται τα πάντα, ο Άκης Βάβαλης. Ο δεύτερος είναι ο γυμναστής της ομάδας, Σάκης Παντελίδης, που βγάζει το ασκησιολόγιο των προπονήσεων και καταγράφει όλα τα δεδομένα που αφορούν τους παίκτες.

 

Αμεσος συνεργάτης του, με τον οποίο επίσης μοιράζεται τις σκέψεις του, είναι ο Αλέκος Ράντος. Ο πρώην τερματοφύλακας και εκπαιδευτής του Ολυμπιακού.

 

Στο τιμ επίσης είναι οι δύο μασέρ: ο νέος, Στάθης Γηγίνης και ο παλιός στην ομάδα, Μάριος Κουρουσέκος , καθώς και ο φυσιοθεραπευτής Τάσος Κατσικάς. Είναι και ο γιατρός της ομάδας, Χάρης Κυριακίδης, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ποδοσφαιριστές, ειδικά σε αυτό το στάδιο το στάδιο της προετοιμασίας, που λογικό είναι να βγαίνει κόπωση και μικροτραυματισμοί. Σημαντική είναι και η προσφορά των δύο φροντιστών, του Δημήτρη Τσακίρη και του Βαγγέλη Βενέτη.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/7)

X