ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΟΦΗ: 5 ευρώ γενική είσοδος με Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Πόντου

ΟΦΗ: 5 ευρώ γενική είσοδος με Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Πόντου

Ο ΟΦΗ ενημερώνει ότι στα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την Δόξα Δράμας και τον Απόλλωνα Πόντου θα υπάρχει, γενική είσοδος πέντε ευρώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

 

Την Τετάρτη  (17/1, 5 μ.μ.) η ομάδα μας παίζει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας στο Γεντί Κουλέ.

 

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ένα γεμάτο γήπεδο, μια δυνατή έδρα, για να βοηθήσουμε την ομάδα μας, τον προπονητή και τους παίκτες, για μια ακόμη νίκη, που θα μας δώσει τη δύναμη να  προχωρήσουμε.

 

Θέλουμε ένα Γεντί Κουλέ, με παλμό και δυνατή φωνή, αλλά και μακριά από συμπεριφορές που σε αυτή τη φάση, μπορεί να είναι καταστροφικές αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά για την ομάδα μας.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να βοηθήσει στην προσέλευση του κόσμου.

 

Τόσο στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, όσο και σε αυτό με τον Απόλλωνα Πόντου, που ακολουθεί, οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινάνε από 5 ευρώ, για τις θύρες 1, 4, 5.

 

Στην θύρα 8 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ στις θύρες 2, 3, 7, 9  15 ευρώ.

 

Η είσοδος των γυναικών και των παιδιών μέχρι 12 ετών εφ’ όσον συνοδεύονται θα είναι δωρεάν.

 

Οι  φίλαθλοι  που έχουν την επιθυμία και την οικονομική δυνατότητα να μην κάνουν χρήση του εισιτηρίου διαρκείας τους, για να ενισχύσουν την ομάδα μας, θα πληρώσουν εισιτήριο 10 ευρώ.

 

Ολοι Γεντί Κουλέ την Τετάρτη!

 

Για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα για τον ΟΦΗ μας!

 

Τα εισιτήρια του αγώνα, ΟΦΗ - Δόξα Δράμας, αλλά και ΟΦΗ - Απόλλων Πόντου έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

X