ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Οδοστρωτήρας ο ΠΑΟΚ, ξέσπασε ο κόσμος κατά της αδικίας»

«Οδοστρωτήρας ο ΠΑΟΚ, ξέσπασε ο κόσμος κατά της αδικίας»

Ο Μπάμπης Αποστολίδης στο Metropolis 95.5 για την απαγόρευση εισόδου του Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Τούμπας και τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός Μπάμπης Αποστολίδης και αναφέρθηκε στην απαγόρευση εισόδου του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας, αλλά και στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το τι σημαίνει πρακτικά η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που ισχύει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Απαγορεύεται οτιδήποτε αφορά ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σε στενή έννοια. Απαγορεύεται, δηλαδή, η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους, όχι στη σουίτα ως φίλαθλος. Απαγορεύεται η έκφραση των συναισθημάτων του και το ψυχολογικό ανέβασμα της ομάδας που είναι ιδιοκτήτης, αλλά δεν μετέχει στο δ.σ.. Η είσοδός του στα αποδυτήρια της ομάδας. Η οποιαδήποτε ομιλία του σε μέσα ενημέρωσης που αφορά το ποδόσφαιρο, πολύ περισσότερο με τον Ολυμπιακό. Οι κρίσεις επί των αποφάσεων των ποδοσφαιρικών φορέων. Αν έκανε σφάλματα ο διαιτητής κλπ ή η όποια κρίση αφορά το ποδόσφαιρο».

 

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού: «Απόλαυσα έναν μεγάλο ΠΑΟΚ, έναν οδοστρωτήρα. Το χθεσινό ήταν ένα ξέσπασμα του κόσμου κατά της αδικίας και της φαυλότητας που δεν πέρασε φέτος. Το ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε όλα τα ντέρμπι με ξένους διαιτητές πρόσφερε ανακούφιση και χαρά στον κόσμο πως με κάποιες κινήσεις μπορούμε να έχουμε ένα ποδόσφαιρο που να μην είναι φαύλο».

 

Για τον Παναγιώτη Βαρούχα: «Ο κ. Βαρούχας μίλησε για όλα εκτός από τη φάση που έπρεπε να φάει κόκκινη κάρτα ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να φέρνουμε ξένους εκτός από διαιτητές, αλλά και καθηγητές που θα τους κρίνουν».

X