ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οχι στον πανικό

Οχι στον πανικό

Ψυχραιμία και συγκέντρωση στον στόχο της ανόδου είναι το σύνθημα στον Αρη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος

 

Προσηλωμένοι στον στόχο τους παραμένουν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, παρά το γεγονός ότι η δεύτερη σερί απώλεια βαθμών προκάλεσε μια μίνι… κρίση στην ομάδα.

 

Το κλίμα αμφισβήτησης και η ανασφάλεια που δημιουργήθηκε ξαφνικά εντός της κιτρινόμαυρης οικογένειας μόνο κακό μπορεί να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό υποστηρίξαν άπαντες χθες στο Νέο Ρύσιο και πρώτοι απ’ όλους οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, που στις μεταξύ τους κουβέντες συνέστησαν ψυχραιμία και απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο ανόδου που έχει καταστρωθεί από το ξεκίνημα του φετινού μαραθωνίου. Ναι μεν έχουν αντιληφθεί ότι μετά τα δύο ανεπιτυχείς αποτελέσματα η πίεση γι΄ αυτούς αυξάνεται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, κάτι που αντιλήφθηκαν με το που ολοκληρώθηκε το ματς στο «Ελ Πάσο», δηλώνουν όμως ενωμένοι και απόλυτα έτοιμοι να δώσουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο.

 

Αφενός μεν με το χτίσιμο ενός νέου σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων που θα διώξει τα όποια… μαύρα σύννεφα άρχισαν να φαίνονται, αμφισβητώντας τις δυνατότητές τους, αφετέρου δε για να παρασύρουν μ’ αυτόν τον τρόπο και τον κόσμο της ομάδας στη δική τους πίστη για την κατάληξη της φετινής σεζόν.

 

Το καλύτερο αντίδοτο εξάλλου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η νίκη και γι’ αυτήν προετοιμάζονται από χθες ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη.

 

X