ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Όχι» σε κρούση ιταλικής ομάδας για τον Ζαμπά

«Όχι» σε κρούση ιταλικής ομάδας για τον Ζαμπά

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων καθώς είναι ταλέντο υψηλών προδιαγραφών

Είναι γνωστό ότι το όνομα του Ζαμπά κυκλοφορεί ανάμεσα σε πολλές ευρωπαίκές ομάδες, καθώς έχει την “ταμπέλα” ενός ταλέντου υψηλών προδιαγραφών, γι’ αυτό άλλωστε και ο ΠΑΟΚ φρόντισε να βάλει buy-out 20 εκατ. ευρώ.

 

Κατά καιρούς, υπάρχει βολιδοσκόποηση από διάφορους συλλόγους και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “Μ” πριν από περίπου δέκα μέρες έγινε κρούση για την απόκτησή του από ιταλική ομάδα, χωρίς προς το παρόν τουλάχιστον να έχει διαρρεύσει το όνομά της.

 

Οι συζητήσεις έγιναν μεταξύ ανθρώπων των δύο συλλόγων, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί αν η πληροφορία ήταν για επίησμη η προδορική πρόταση. Το βέβαιο είναι ότι ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την προσφορά και έστειλε το μήνυμα ότι ποντάρει στον νεαρό Βραζιλιάνο στη χρονιά Champions League που ακολουθεί.

 

Φυσικά,αν φτάσει στα γραφεία της Τούμπας πρόταση κοντά στα χρήματα της ρήτρας δεν αποκλειεται να συζητηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησής του, Κάτι τέτοιο, όμως, δεν υπάρχει προς το παρόν, επομένως μένουμ στην θέση που εκφράζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου πώς βλέπουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στον 20χρονο εξτρέμ και θα επιδιώξουν να τον εκμεταλλευτούν αγωνιστικά.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (31/5)

X