ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Όχι γιούχα στον Ρέι, μην τον κάψουμε κι αυτόν!» (audio)

«Όχι γιούχα στον Ρέι, μην τον κάψουμε κι αυτόν!» (audio)

Ο Γιάννης Γκιτσιούδης στο Metropolis 95.5 για την κριτική στον Όλσεν, τον Ρέι και τη στήριξη που πρέπει να έχει ο Αργεντινός και στις κακές στιγμές.

Την άποψη πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ ενδεχομένως να αδίκησε με την κριτική του τον Ρόμπιν Όλσεν εξέφρασε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιάννης Γκιτσιούδης, με αφορμή τη συμμετοχή του Σουηδού πρώην τερματοφύλακα του Δικεφάλου στα τελικά του Μουντιάλ. Παράλληλα, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ροντρίγκο Ρέι, τονίζοντας πως πρέπει να έχει τη στήριξη όλων τόσο στις καλές όσο και κακές, ενδεχομένως, στιγμές που μπορεί να έχει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τον Όλσεν: «Ήμασταν άδικοι με τον Όλσεν. Όχι ότι δεν έδωσε δικαιώματα κι αυτός, όμως, φαινόταν ότι είχε τα προσόντα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ήθελε μαθήματα τακτικής. Δεν είχε καλές τοποθετήσεις, δεν καθοδηγούσε την άμυνα. Αν του τα έλεγε κάποιος ή τα καταλάβαινε από μόνος του θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ. Μετά ήταν και θέμα ιδιοσυγκρασίας. Ίσως δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τους αμυντικούς που ήταν διαφορετικών εθνικοτήτων παίκτες. Ίσως να φταίει και ο κόσμος που περίμενε από την πρώτη ημέρα να είναι φανταστικός. Έφταιγε και αυτός όμως. Έπρεπε να του δοθεί πίστωση χρόνου. Από την αρχή ήμασταν όλοι εναντίον του».

 

Για τον Ρέι: «Είχα τις ενστάσεις μου στην αρχή, διότι πιστεύω ότι οι Λατινοαμερικάνοι τερματοφύλακες είναι δύσκολες περιπτώσεις, όμως, ο Ρέι δείχνει πως είναι καλός, σταθερός, καθοδηγεί την ομάδα. Έχει αυτά που δεν είχε ο Όλσεν και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μέχρι στιγμής μου αρέσει, ενώ ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή. Αν βοηθηθεί από την άμυνα και αν μετά από κάποιο στραβό επανέλθει γρήγορα, και δεν τον αρχίσουμε κι αυτόν στην γιούχα και την κριτική, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

 

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X