ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«OΧΙ» στην Εθνική από τους παίκτες του Ολυμπιακού!

«OΧΙ» στην Εθνική από τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού με δήλωσή τους τονίζουν πως δε θα είναι στη διάθεση της γαλανόλευκης για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης και Ιωάννης Παπαπέτρου) με δήλωσή τους τονίζουν πως δε θα βρίσκονται στη διάθεση της Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

 

Αναλυτικά η δήλωση που υπογράφουν οι έξι διεθνείς του Ολυμπιακού:

 

«Από την παιδική μας ηλικία, είμαστε πάντοτε παρόντες στο κάλεσμα των Εθνικών μας Ομάδων, παραμένοντας για ολόκληρες εβδομάδες μακριά από τις οικογένειές μας, χωρίς να υπολογίσουμε την κόπωση ή τον κίνδυνο κάποιου τραυματισμού. Στην πραγματικότητα, έχουμε αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς και έχουμε αγωνιστεί με αυτούς, όποτε και εάν μας ζητήθηκε. Τούτο, είναι γνωστό ότι το πράττουμε με περίσσια αγάπη, σεβασμό και αυταπάρνηση, γι’ αυτόν, άλλωστε, τον λόγο, ουδέποτε διαμαρτυρηθήκαμε ή λιγοψυχήσαμε.

 

Ωστόσο, ενόψει των αλλαγών που επήλθαν στο παγκόσμιο αγωνιστικό καλεντάρι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε σε όλους ότι αποφασίσαμε να μη συμμετάσχουμε στις αποστολές των Εθνικών μας Ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

 

Όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό, κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πραγματικά αδύνατον και άκρως αντιεπαγγελματικό να απουσιάσουμε από τις ιδιαίτερα σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας στην Euroleague, την ίδια στιγμή, μάλιστα, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη χάσει το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχαμε για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017.

 

Ευελπιστούμε, σύντομα, η κατάσταση να εξομαλυνθεί, ώστε να είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε και πάλι από κοντά τις προσπάθειες των Εθνικών μας Ομάδων.

 

Με τιμή,

 

Πρίντεζης Γεώργιος

Μάντζαρης Ευάγγελος

Milutinov Nikola

Παπανικολάου Κωνσταντίνος

Παπαπέτρου Ιωάννης

Strelnieks Janis».

X