ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οχι, άλλα εύκολα λάθη

Οχι, άλλα εύκολα λάθη

Ο Σάββας Παντελίδης δεν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι του Φαλήρου, προτιμώντας να ξεκινήσει… δουλειά

Η απόδοση του Αρη στο “Γ. Καραϊσκάκης” δεν είχε και πολλά κοινά στοιχεία με πρόσφατες εμφανίσεις, ειδικά μακριά από το “Κλ. Βικελίδης”.

 

Οι “κιτρινόμαυροι”, αν και μέχρι την επίτευξη του γκολ Μαρτίνες, έδειχναν ότι είναι σε θέση να διατηρήσουν επαφή με τον Ολυμπιακό, η συνέχεια ήταν διαφορετική. Είτε χαρακτηριστεί ως αδράνεια, είτε ως... αφέλεια, τέτοια λάθη στο μεσοαμυντικό κομμάτι, δεν είναι δυνατόν να επαναληφθούν στα εναπομείναντα παιχνίδια.

 

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Σάββας Παντελίδης προτίμησε να μην κάνει νύξη για τα όσα έγιναν στον Πειραιά. Περιορίστηκε μόνο να αναφερθεί, σύντομα, στα λάθη, που φάνηκαν με γυμνό μάτι και κόστισαν “εύκολα” γκολ.

 

Ουσιαστικά, στον Ελληνα τεχνικό δεν άρεσε το γεγονός ότι είδε να επαναλαμβάνονται “συμπτώματα” προηγούμενων παιχνιδιών, όπως για παράδειγμα απέναντι σε ΑΕΚ και Ατρόμητο κι αυτό είναι κάτι που θα φροντίσει να μεταφέρει στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Χθες, τους έδωσε να καταλάβουν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι τα τρία γκολ στην κόντρα συμβαίνουν μία στο… τόσο, άρα ό,τι έγινε και έγινε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν.

 

Το σκηνικό θύμισε τα τέρματα, που δέχθηκε η ομάδα, στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο σε σημείο, που μείωσε σε 2-1 και 3-2. Και επειδή σε εκείνο το ματς, προπονητής ήταν ο Παντελίδης, είναι αρκετό για τον ίδιο να μη θέλει να δει κάτι ανάλογο στις υπόλοιπες αγωνιστικές. Ο Αρης αδίκησε εαυτόν στο Φάληρο και το μόνο που θέλει τώρα είναι να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, για να πάει στη διακοπή ήρεμα, πριν ακολουθήσει η τελευταία εξάδα παιχνιδιών.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X