ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο… κόφτης αλλάζει τα δεδομένα στον Ηρακλή

Ο… κόφτης αλλάζει τα δεδομένα στον Ηρακλή

Ο Τομ Παπαδόπουλος ναι μεν επιθυμεί να συμβάλλει οικονομικά για την απόκτηση ΑΦΜ-ή και για χορηγία- όμως υπάρχει… κόφτης

Εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται-και είναι- η υλοποίηση συμφωνίας του Ηρακλή με τον Αχιλλέα Μπέο και κατ΄’ επέκταση με τον ΝΠΣ Βόλο για την αγορά του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου. Οχι μόνο γιατί ο δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας δεν έδειξε διατεθειμένος στις δύο συναντήσεις που προηγήθηκαν να πουλήσει τον ΑΦΜ.

 

Ούτε γιατί ο σχεδιασμός των νεοφώτιστων στη Super League 1 συνεχίζεται κανονικά με την απόκτηση ποδοσφαιριστών, τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, τη συμφωνία με τη διοίκηση του Πανθεσσαλικού για χρησιμοποίησή του τη φετινή χρονιά αλλά και τις προετοιμασίες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι.

 

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» και πρόβλημα για να καμφθούν οι αντιστάσεις του κ. Μπέου και να δει με… διαφορετικό μάτι το ενδεχόμενο να προχωρήσει στο «deal» παραμένει το οικονομικό.

 

Ο ρόλος Θεοδωρίδη και η πρόταση Αποστολίδη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Τομ Παπαδόπουλος ναι μεν επιθυμεί να συμβάλλει οικονομικά για την απόκτηση ΑΦΜ-ή και για χορηγία- όμως υπάρχει… κόφτης. To ποσό των 10.000 ευρώ τον μήνα, τουτέστιν 120.000 ευρώ ετησίως δεν είναι ίσως αυτό που περίμεναν εντός Ηρακλή και αυτό που μαζί με τα χρήματα που θα προσφέρουν οι υπόλοιποι παράγοντες θα πλησιάσει το ποσό που ζητάει ο κ. Μπέος. Σε αυτή την περίπτωση καταλυτικός κρίνεται ο ρόλος του Ηλία Θεοδωρίδη που έχει την δυνατότητα να ανεβάσει τον πήχη.

 

Οπως επίσης και των υπολοίπων επιφανών παραγόντων όπως ο Χρήστος Αντωνέλης, ο Γιάννης Σαρηκεχαγιάς και ο Θάνος Τσουρέκας που επίσης μπορούν να βοηθήσουν. Βοήθεια της τάξεως των 50.000 ευρώ από στενό του φίλο που μένει εκτός Θεσσαλονίκης υποσχέθηκε στα μέλη της επιτροπής ο Κώστας Ιωακειμίδης, ενώ στη συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας στο Κατσάνειο ο Γιώργος Αποστολίδης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να βρεθούν άλλοι 99 Ηρακληδείς που θα βάλουν από 10.000 ευρώ για να συγκεντρωθεί ποσό 1 εκ. ευρώ. Με τον ίδιο να κάνει την αρχή και να διαθέτει όπως είπε τα πρώτα χρήματα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X