ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Ντουρμισάι θέλει πολύ την εθνική Ελλάδας, αλλά...

Ο Ντουρμισάι θέλει πολύ την εθνική Ελλάδας, αλλά...

Ο αλβανικής καταγωγής άσος του Πανιωνίου θέλει πολύ να φορέσει την γαλανόλευκη, παρά το γεγονός ότι έχει παίξει με την ελπίδων της γειτονικής χώρας

Πρόσφατα ο Αγγελος Αναστασιάδης μίλησε δημόσια για το ενδιαφέρον του να προσκαλέσει τον Φιορίν Ντουρμισάι στην εθνική Ελλάδας.

 

Πράγματι, είναι ένα θέμα που έχει συζητήσει με τον 22χρονο φορ του Πανιωνίου και αυτό που αντιλήφθηκε είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει πολύ να φορέσει τη γαλανόλευκη. Μπορεί να έχει γεννηθεί στην Αλβανία και να έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές της γειτονικής χώρας, όμως αυτό που τόνισε στον ομοσπονδιακό προπονητή είναι ότι θα ήθελε πολύ να παίξει στην εθνική Ελλάδας και με αυτό τον τρόπο να δείξει την ευγνωμοσύνη του για τη χώρα μας, στην οποία ζει από τα 5 του χρόνια. Το είπε στη συνομιλία του με τους ανθρώπους της εθνικής, ενώ λεχει ήδη φορέσει και τη φανέλα της εθνικής ενόπλων.

 

 

 Με τη φανέλα της εθνικής ενόπλων

 

«Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας. Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος. Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος. Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι. Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα», είπε μεταξύ άλλων πρόσφατα ο Αγγελος. 

 

Είναι σαφές πως και οι δύο πλευρές (προπονητής και παίκτης) θέλουν, αλλά είναι και θέμα διαδικασιών. Επίσης, θα πρέπει να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν από την ΕΠΟ, αλλά και από την κοινή γνώμη. Είναι αυτό που πρέπει να διαχειριστεί σωστά η πλευρά Ντουρμισάι, ώστε να διατηρηθεί χαμηλά το προφίλ του ποδοσφαιριστή, να αποφευχθούν τυχόν προκλήσεις και γενικά να τηρηθούν οι... λεπτές ισορροπίες.

X