ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

O Nτουρμισάι για τον πανηγυρισμό στην 4 και η απάντηση Kυριάκου (v)

O Nτουρμισάι για τον πανηγυρισμό στην 4 και η απάντηση Kυριάκου (v)

Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στην εκπομπή «Total Football» για τον πανηγυρισμό του μπροστά στη Θύρα 4 - Τι απάντησε ο Κυριάκος Κυριάκος

Στο στόχαστρο των φίλων του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Φιορίν Ντουρμισάι στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με ταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου.

 

Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στην εκπομπή «Total Football» για τον πανηγυρισμό του μπροστά στη Θύρα 4 που έγινε αντικείμεο σχολιασμού.

 

«Στο τελευταίο παιχνίδι με στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όταν σκόραρα τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα και τρομερά. Δυστυχώς πήγα και πανηγύρισα μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν άκρως αντιεπαγγελματικό. Το σκέφτηκα και κατάλαβα την άλλη μέρα ότι είμαστε μια πάστα ποδοσφαιριστών που προσπαθούμε να μην προκαλούμε στο γήπεδο. Οταν λοιπόν μίλησα με αυτά τα παιδιά, απλά μου είπαν ότι δεν ήταν σωστό. Δυστυχώς έδρασα έτσι λόγω των συναισθημάτων μου αλλά ήταν κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και συστυχώς μερικές φορές μου αρέσει να με βρίζουν. Αλλά ήταν κάτι κακό» δήλωσε ο Ντουρμισάι.

 

 

Μετά τις δηλώσεις του Ντουρμισάι, ήρθε η απάντηση από πλευράς Κυριάκου Κυριάκου.

 

«Μπράβο στον Ντουρμισάι! Μόλις παραδέχτηκε στο Total football πως αντιλήφθηκε το λάθος του να πανηγυρίσει μπροστά στη Θύρα 4 και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη ερώτηση γι’αυτό. Λίγοι δείχνουν τέτοια προσωπικότητα σε τέτοια ηλικία» έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

X