ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ντουάρτε: «Τρελάθηκα όταν είδα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

Ντουάρτε: «Τρελάθηκα όταν είδα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

Ο Ολλανδός μέσος μετά τις υπογραφές προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη

Ο Λερίν Ντουάρτε παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Άρη και αναφέρθηκε στους λόγους της επιλογής των «κίτρινων», ενώ δήλωσε ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρια του Βικελίδης.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

 

"Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ φανατικό κοινό και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω χαρά σε αυτό τον κόσμο".

 

Για τους λόγους που ήρθε στον Άρη:

"Όταν οι εκπρόσωποι μου μου μίλησαν για τον Άρη, αμέσως μου κινήθηκε το ενδιαφέρον και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο, έψαξα για την ιστορία της. Από την στιγμή που έγινε η προσέγγιση ήθελα να έρθω να τα δω όλα από κοντά. Την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο. Μου άρεσαν όλα, πολύ!"

 

Για τον κόσμο των κιτρίνων:

"Έχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυιο. Θέλω να ζήσω και από κοντά όλη αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ακόμη και η υποδοχή που μου έγινε στο αεροδρόμιο ήταν πολύ θερμή".

 

Για το γεγονός ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από τον ίδιο:

"Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω ακόμα περισσότερα από αυτά που είδε ο κόσμος στα βίντεο. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο".

 

Για το τι του αρέσει περισσότερο να κάνει μέσα στο γήπεδο:

"Μου αρέσει να τα κάνω όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ομαδικός παίκτης. Θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα απ' την ομαδική επιτυχία να έρθει και η προσωπική".

 

Για το αν ήταν κίνητρο για τον ίδιο να έρθει στον Άρη λόγω της εξόδου στην Ευρώπη:

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτός ήταν άλλωστε και ένας ακόμη λόγος που με ώθησε στο να έρθω εδώ. Θα κάνω ό,τι περνάει απ' το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Να καταφέρουμε να μπούμε ακόμα και στους ομίλους του Europa League."

 

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήδη λαμβάνω πολλά μυνήματα από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο

 

X