ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ντου της αστυνομίας και συλλήψεις στα γραφεία της Σπόρτινγκ

Ντου της αστυνομίας και συλλήψεις στα γραφεία της Σπόρτινγκ

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Πορτογαλία, για στημένα παιχνίδια της ομάδας χάντμπολ της Σπόρτιγνκ έγιναν και οι πρώτες συλλήψεις

Οι Πορτογαλικές αρχές ξεκίνησαν τις συλλήψεις για την υπόθεση χρηματισμού των διαιτητών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα χάντμπολ.

 

Μπορεί η Σπόρτινγκ να επέστρεψε στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος χάντμπολ ωστόσο αυτό δεν έγινε με αξιοκρατικά και θεμιτά μέσα. Την Τρίτη δημοσίευμα της εφημερίδας Correio da Manha ανέφερε ότι διεξάγεται έρευνα από τις πορτογαλικές αρχές για χρηματισμό των διαιτητών από παράγοντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στόχος τους δεν ήταν μόνο να επωφελείται η ομάδα της Λισαβόνας αλλά και να χάνουν βαθμούς οι αντίπαλοί της.

 

Το πρωί της Τετάρτης οι Αστυνομικές αρχές έκαναν έφοδο στα γραφεία της Σπόρτιγνκ και προχώρησαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Αντρέ Ζεράλδες, αθλητικός διευθυντής και δεξί χέρι του προέδρου Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

 

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο Αντρέ Ζεράλδες, αθλητικός διευθυντής και δεξί χέρι του προέδρου Μπρούνο ντε Καρβάλιο. Η έρευνα ξεκίνησε ήδη από τον Φεβρουάριο και έχει την  κωδική ονομασία «cashball

X