ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ντάμπλ και για τον Μαουρίσιο

Ντάμπλ και για τον Μαουρίσιο

Το Πρωτάθλημα που είναι πολύ κοντά και το Κύπελλο, πρέπει να κατακτηθούν και για τον Μαουρίσιο και την προσφορά του στην ομάδα.

Η αυτοπεποίθηση με την οποία μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι παροιμιώδης. Ακόμη κι όταν δεν ευστόχησε στο πρώτο πέναλτι ο Βιεϊρίνια, ήμουν βέβαιος πως ακόμη και αυτός ο φλύαρος ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου θα έβρισκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη.

 

Για τον ΠΑΟΚ ήταν ακόμη μία παράσταση, η 21η νίκη του σε σύνολο 24 αγώνων, το αήττητο διατηρείται, όλοι οι της Αθήνας έχουν υποκύψει και παραδέχονται την ανωτερότητα του Δικεφάλου, προχθές ήρθε απλά η σειρά του Ατρομήτου να δεχθεί το μοιραίο, που είχε γλυτώσει στον αγώνα του πρώτου γύρου.

 

Ανεξάρτητα από την νίκη που είναι μία ακόμη για να κλειδώσει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα, η απώλεια του Μαουρίσιο με τον τρόπο που έγινε, θα αποτελέσει ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα για τον Λουτσέσκου στα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μέχρι το φινάλε, κυρίως όμως και στο Κύπελλο, εκεί που θέλει να συνεχίσει την συλλογή τροπαίων.

 

Ο Μαουρίσιο είναι ο πιο αθόρυβος παίκτης του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν. Η δουλειά που κάνει στο γήπεδο, μπορεί να μην φαίνεται εύκολα, για την ακρίβεια, την συνειδητοποιούν οι περισσότεροι όταν ο Βραζιλιάνος δεν είναι στην ενδεκάδα του Δικεφάλου.

 

Για αυτό τον λόγο, ο Λουτσέσκου καλείται μαζί με τους συνεργάτες του να βρούν την ιδανική χημεία των παικτών στη μεσαία γραμμή, οι οποίοι θα σηκώσουν το κύριο βάρος των προσπαθειών έως το τέλος.

 

Η ρήξη χιαστών για τον Μαουρίσιο, είναι ότι χειρότερο για τον έμπειρο Βραζιλιάνο παίκτη, που πρέπει να κάνει την δική του πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στην δράση.

 

Για αυτό λέμε, πως το Πρωτάθλημα που είναι πολύ κοντά και το Κύπελλο, πρέπει να κατακτηθούν και για τον Μαουρίσιο και την προσφορά του στην ομάδα.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X