ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νοοτροπία... σαν του Ντιγκινί

Νοοτροπία... σαν του Ντιγκινί

Ο Γάλλος στο ματς με την Ξάνθη άφησε στην άκρη τον πανηγυρικό χαρακτήρα, γι' αυτό και δεν του άρεσε η απόφαση να χτυπήσει πέναλτι ο Σιώπης

Ηταν από τα πολλά διαφορετικά στιγμιότυπα του τελευταίου αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Ξάνθη. Ο Ντιγκινί συζητά με τον Σιώπη το ενδεχόμενο να εκτελέσει το "πιτ μπουλ" το πρώτο πέναλτι του Αρη. Ο Ματίγια ενθαρρύνει τον Γάλλο να "αφήσει" την εκτέλεση στον Ελληνα μέσο σε συνδυασμό με τις παροτρύνσεις της κερκίδας.

 

Ηταν χαλαρό το κλίμα, καθώς το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και όλα πήραν τη... σειράς τους, με τον Ντιγκινί να μην αναλαμβάνει, τελικά, να το "χτυπήσει". Ο Σιώπης νικήθηκε, το χατήρι της εξέδρας έγινε, αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε κανέναν.

 

Ο Ντιγκινί έχει διαφορετική νοοτροπία και το έδειξε. Η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ και ήθελε την ισοφάριση, για να έρθει η ανατροπή. Η ιστορία, στη συνέχεια, γράφτηκε όπως έπρεπε, ωστόσο κάποια πράγματα δεν γίνεται να περάσουν... μπάι.

 

Καλό το χαλαρό κλίμα, αλλά ο αγώνας είναι αγώνας και ο Αρης πρέπει να αποκτήσει ακόμη περισσότερο τη νοοτροπία του νικητή. Και παίκτες σαν τον Ντιγκινί δείχνουν τον δρόμο.

X