ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Non stop οι επαφές προσέλκυσης

Non stop οι επαφές προσέλκυσης

Θέλουν να συγκεντρώσουν ακόμη μεγαλύτερο ποσό μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας

 

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον οι επαφές και οι εκ του σύνεγγυς συζητήσεις των ανθρώπων που βρίσκονται εντός Ηρακλή με ενδιαφερόμενους να εμπλακούν σε αυτόν. Διοικητικά και κυρίως οικονομικά, με το βάρος να έχει πέσει σε μέλη της κυανόλευκης οικογένειας που έχουν μία μεγαλύτερη οικονομική άνεση και διάθεση να συμβάλλουν χρηματικά στη νέα προσπάθεια, αλλά και σε… ξένους.

 

Υπό την έννοια ότι δεν είναι απαραίτητα κυανόλευκων αποχρώσεων, όμως δηλώνουν θετικοί στο όλο πρότζεκτ και στην είσοδό τους στην… παρέα όπως αποκαλούν αυτό που δημιουργήθηκε την περσινή περίοδο με ανθρώπους που προέρχονται από τους κυανόλευκους. Η εξασφάλιση ποσό 250.000 ευρώ αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό βήμα, έχει ικανοποιήσει τους διοικούντες, τους έχει προσφέρει ισχυρά αποθέματα ψυχολογίας, όμως δεν καθησυχάζει κανέναν στη Μίκρα. Μιλώντας στη «Μ» διοικητικό στέλεχος του Ηρακλή δήλωσε ότι χρειάζεται ακόμη πολλή προσπάθεια και εντατικοποίηση των επαφών προκειμένου να πειστούν και όσοι διατηρούν ακόμη αμφιβολίες για θετική κατάληξη του εγχειρήματος.

 

Στόχος όλων στη Μίκρα πάντως αποτελεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα να έχει αυξηθεί κατά πολύ το χρηματικό ποσό, περιμένοντας παράλληλα εισροή ρευστού και από τη διάθεση των μετοχών-αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας που ακόμη δεν έχουν προχωρήσει- στον κόσμο. Παράλληλα βαρύτητα δίνουν και στη σύναψη συμφωνίας με επιχειρήσεις για χορηγίες τη νέα χρονιά που θα φέρουν «ζεστό χρήμα» στα ταμεία. Ανανεώσεις, μεταγραφές, αθλητικό κέντρο, υλικό ρουχισμού απαιτούν ουκ ολίγα χρήματα…

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (12/7/2018)

X