ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ο νόμος της Τούμπας για τους αλαζόνες»!

«Ο νόμος της Τούμπας για τους αλαζόνες»!

Ο Δημήτρης Μπούζας αρθρογραφεί για τις απαντήσεις που καλείται να δώσει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δε χρειάζονται παραπάνω από δύο τρεις κουβέντες αυτή τη στιγμή για να τοποθετηθείς απέναντι στο τεράστιο ηθικό θέμα που προκλήθηκε με τον κτηνώδη «βιασμό»  και στο χρέος της ασπρόμαυρης οικογένειας για την ψύχραιμη αντιμετώπιση του εξίσου τεράστιου προβλήματος που απειλεί την ιστορική ομάδα.

 

Ενός προβλήματος που μεθοδεύτηκε και κατασκευάστηκε και στην εξέλιξη του οποίου μια θολή θεσμική εκτροπή – τερατογένεση, η εξοντωτική ποινή που άφησε άφωνο το πανελλήνιο, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες τον Δικέφαλο.

 

Οι δυο, τρεις κουβέντες θα μπορούσαν να περιοριστούν και να επικεντρωθούν μονοθεματικά στην εντολή (επιθυμία και ευχή) του λαού του ΠΑΟΚ προς την ομάδα του. Ο οποίος απλά και ξεκάθαρα θα ζητήσει να αναλάβουν ο κόουτς και οι παίκτες του το χρέος και τη μεγάλη ευθύνη μιας και μοναδικής «απάντησης» στις τεράστιες προκλήσεις με τις περιφρονητικές δηλώσεις των παντός είδους αλαζόνων Αθηναίων (Μπακάκηδων και Κονέδων) αλλά και στον «εσμό» των όσων παρασκηνιακά συνεργάστηκαν στην ελεεινή σκηνοθεσία της παγίδευσης του ιστορικού συλλόγου.

 

Κι αυτή η απάντηση θα δοθεί μέσα στην αμπαρωμένη –όπως φρόντισε η κ. Σκολαρίκη- Τούμπα,  με τον αδιαπραγμάτευτο και ετυμηγορικό τρόπο της επιβολής του νόμου από τη θρυλική ασπρόμαυρη έδρα. Ο νόμος της Τούμπας λοιπόν αύριο το βράδυ προβάλλει σαν εφιάλτης για όλους όσοι συμμετείχαν στην απόπειρα βαθμολογικής ληστείας και αγωνιστικής δολοφονίας του ΠΑΟΚ. Όποιοι κι αν είναι αυτοί και όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, αυτό το απαιτεί ο κόσμος του Δικέφαλου και αυτό επιβάλλεται να γίνει και θα γίνει. Ετσι, θα αποκατασταθεί έστω και προσωρινά η νομιμότητα και θα αποδοθεί αναλογική δικαιοσύνη.

 

Η αυριανή βραδιά χαρακτηρίζεται δύσκολη. Και μπορεί να γίνει και περίπλοκη, αν δεν είναι όλοι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Η ψυχραιμία, το καθαρό μυαλό και η αποφασιστικότητα ανά πάσα στιγμή είναι σε θέση να διαλύσουν ομίχλες και προδιαγεγραμμένες δυσκολίες. Από όπου κι αν προκύψουν.

 

Άλλωστε ο Θεσπρωτός (που είναι Αθηναίος) Κομίνης, αρκετές φορές στο παρελθόν απέδειξε ότι διακατέχεται από έναν περίεργο και ακραίο αντι-ΠΑΟΚτσηδισμό, τον οποίο εκδηλώνει με το παραμικρό και τις περισσότερες φορές και άγαρμπα. Η επίκληση από μέρους μας για την επίδειξη ψυχραιμίας και έξυπνης διαχείρισης της βραδιάς από όλους είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει. Κι αυτό γιατί το σύστημα καιροφυλακτεί και δεν το έχει σε τίποτα να βρει τον τρόπο και την ευκαιρία για να ζευγαρωθούν τα… «σκουλαρίκια» και να έχουμε μια δεύτερη περιπέτεια.

 

ΥΓ: Όπως λένε, στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος. Διαβάστε με προσοχή τις λεπτομέρειες από τη χθεσινή εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτές μπορείτε να αντιληφθείτε προς τα πού κινείται η όλη υπόθεση.  

X