ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νικολούλη: «Με σημάδευε με το όπλο κι εγώ του είπα ''τι κάνεις ρε;''»

Νικολούλη: «Με σημάδευε με το όπλο κι εγώ του είπα ''τι κάνεις ρε;''»

Άφωνη η Mενεγάκη με τις αποκαλύψεις της Νικολούλη

 

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Ελένη Μενεγάκη με τα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη, αναφορικά με τις υποθέσεις στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ".

 

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων είπε στην παρουσιάστρια:

 

«Παίρνω χρήσιμες πληροφορίες από τον κόσμο, δεν τις δημοσιοποιώ, γιατί οφείλω να καλύπτω και τους μάρτυρες, να μην τους εκθέτω σε κίνδυνο και επειδή φέρομαι έτσι και μπορεί εγώ να βρεθώ στα δικαστήρια και να μεταφέρω μία πληροφορία για να μην εκτεθεί ένας μάρτυρας αυτό το αντιλαμβάνονται… Ναι έχει χτιστεί σχέση εμπιστοσύνης και μου λένε πράγματα. Με παίρνουν τηλέφωνο και μέσα από τις φυλακές. Στις φυλακές οι μισοί μου κάνουν βουντού γιατί έχουν μπει από την εκπομπή, δηλαδή από την έρευνά μας, έχει φωτιστεί η αλήθεια και έχουν καταλήξει στη φυλακή κι οι άλλοι μισοί είναι εθελοντές… Κάποιος γνωστός κρατούμενος, που έχει τύχει να βγει η ιστορία του από το «Τούνελ» κάνει κάτι αμέσως με ενημερώνουν…Έτσι έχω μάθει για ποιους είμαι στόχος, ποιοι με σημαιοστολίζουν και ποιοι μου «κάνουν βουντού»!»!

 

Και πρόσθεσε πως δεν φοβάται: «Δε φοβάμαι και ξέρεις ότι αυτά τα 23 χρόνια έχουν συμβεί και ακραία πράγματα Ελένη… Δε με απασχολεί καν, κάποιοι λένε ότι έχω άγνοια κινδύνου, δε ζω με τον φόβο. Δε Φοβήθηκα ποτέ… Δεν έκανα ποτέ πίσω σε υπόθεση… Με σημάδευε εδώ ο άλλος με το όπλο κι εγώ του έλεγα «τι κάνεις ρε».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

X