ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νικά και… ξεκουράζεται

Νικά και… ξεκουράζεται

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ομάδα που δίκαια στον περσινό τελικό κυπέλλου τον… διέσυρε.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ομάδα που δίκαια στον περσινό τελικό κυπέλλου τον… διέσυρε. Αλλά παράλληλα υποδέχεται σήμερα την ομάδα που στα χαρτιά και όχι με την αξία της πήρε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και το εισιτήριο για τα προκριματικά του CL.

 

Την ομάδα που ο πρόεδρος της είχε δηλώσει ξεκάθαρα εκείνες τις μέρες «δεν με πειράζει να πάρουμε στα χαρτιά τη θέση αυτή». Την ομάδα που ο πρόεδρος της θέλησε να συμμαχήσει με τον Σαββίδη, βγήκε φωτογραφίες μαζί του, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα συμμάχησε με τον Ολυμπιακό εκλέγοντας τον εκπρόσωπο του πρόεδρο τη Σούπερ Λίγκα και τον δικό του εκπρόσωπο αντιπρόεδρο της Λίγκας. Αυτά όλα τα σημειώνουμε γιατί κάποιοι έχουν κοντή μνήμη και ξεχνούν ότι ΚΑΙ ο Παναθηναϊκός στην παντοκρατορία του ήταν δυνάστης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν ψάχνει καμιά εκδίκηση για την απώλεια του περσινού κυπέλλου. Εκεί έχασε ένα τρόπαιο, ενώ σήμερα απλά θέλει να βάλει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του και να παραμείνει πρώτος. Συμφωνώ απόλυτα με τον Στέφανο Αθανασιάδη που δήλωσε ότι το πρωτάθλημα κρίνεται στους εκτός έδρας αγώνες και όχι στα ντέρμπυ. Σκεφτείτε για παράδειγμα το ότι ο ΠΑΟΚ πέρσι στους τρεις αντίστοιχους αγώνες του μακριά από την Τούμπα είχε μόλις έναν βαθμό συγκομιδή ενώ τώρα έχει εννιά!

 

Η ουσία είναι ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ με την όποια κούραση καλείται να γίνει το αφεντικό από τα πρώτα λεπτά, καλείται να μην σπαταλήσει ένα ημίχρονο όπως έγινε την Πέμπτη – το επισήμανε ο Αναστασιάδης. Απέναντι σε μια ομάδα που ακόμη προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και που επικοινωνιακά «πουλά» μόνο τον Μπεργκ.

 

Δεν είναι εύκολο ματς αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στην καυτή Τούμπα από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται και η έκβαση του αποτελέσματος αλλά και το αν η νίκη θα μετατραπεί σε θρίαμβο. Άλλα ενενήντα λεπτά περιμένουν τους «σκασμένους» παίκτες του ΠΑΟΚ για να πάρουν μια νίκη και στη συνέχεια… ανάσες. Πολύτιμες ανάσες!  

X