ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέτο για την παραίτηση Διαμαντόπουλου και το μέλλον του στον Αρη

Νέτο για την παραίτηση Διαμαντόπουλου και το μέλλον του στον Αρη

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Ντάρσι Νέτο

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Ντάρσι Νέτο, και μίλησε για τον φετινό Αρη, τι έφταιξε και αποκλείστηκε από τη Μόλντε αλλά και την οργάνωση που θα πρέπει να έχουν οι «κίτρινοι».

 

Μεταξύ άλλων όσα είπε:


«Περιμένουμε μια ομάδα δυνατή, μια καλύτερη ομάδα από πέρυσι, χρειάζεται χρόνο γιατί έχει καινούριους παίκτες. Χρειάζεται δουλειά ακόμη» τόνισε στο αρχικό του σχόλιο.

 

Για τον αποκλεισμό του Αρη από τη Μόλντε:

 

«Το πρόβλημα ήταν στη Νορβηγία που δεχθήκαμε τα τρία γκολ, εκεί έγινε η ζημιά. Στον επαναληπτικό έγινε το πιο δύσκολο, το 3-0, ήταν ατυχία το 3-1, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, από ένα λάθος πληρώνεις τα πάντα».

 

Για την παραίτηση του Διαμαντόπουλου:

 

«Πολύς κόσμος με ρωτάει αν θα μπω στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Διαμαντόπουλου. Δεν έχω μιλήσει με τον κ.Καρυπίδη, μιλήσαμε πριν δύο μήνες για κάποιους παίκτες. Μετά ήμουν στην Βραζιλία, έκανα μαθήματα για να γίνω τεχνικός διευθυντής αλλά δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του Αρη από τότε που γύρισα. Ξέρω τον Αρη, ήμουν στην ομάδα 8 χρόνια, το πιο σημαντικό για μένα είναι η δουλειά του τεχνικού διευθυντή, ξέρω τι χρειάζεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, τα προβλήματα των παικτών, είναι τόσα απλά τα πράγματα. Ο Αρης πρέπει να κάνει ένα πλάνο γιατί δεν μπορεί να πληρώνει συμβόλαια 500.000-600.000 ευρώ, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός μπορούν να τα πληρώσουν αυτά τα λεφτά. Ξέρω πώς πρέπει να γίνουν πράγματα στον Αρη, με τους νεαρούς, που θα μείνουν, τι θα φάνε, να πληρωθούν οι υποχρεώσεις και τα πάντα, αυτά είναι η δουλειά και το πλάνο. Πρέπει να υπάρχει οργάνωση».

X