ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Νετανιάχου χόρεψε σαν... κότα με τη νικήτρια της Eurovision (BINTEO)

Ο Νετανιάχου χόρεψε σαν... κότα με τη νικήτρια της Eurovision (BINTEO)

Με τη νικήτρια της φετινής Eurovision και εκπρόσωπο του Ισραήλ, συναντήθηκε χθες ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα

 

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Νέτα Μπαρζιλάι επισκέφτηκε το ζεύγος στην επίσημη πρωθυπουργική τους κατοικία, με τον κ. Νετανιάχου να κάνει μαζί της τη χαρακτηριστική κίνηση του τραγουδιού της, αυτήν στην οποία μιμείται το χτύπημα των φτερών της κότας.

 

 

«Τι κέφι να συναντάς τη Νέτα Μπαρζιλάι στην Ιερουσαλήμ!», έγραψε στο Twitter ο κ. Νετανιάχου μετά τη συνάντησή τους. «Όλοι σε αγαπάμε. Έφερες μεγάλη τιμή στη χώρα μας», πρόσθεσε.

 

Σε βίντεο που ανάρτησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο Twitter παρουσιάζεται μαζί με την Μπαρζιλάι να χτυπούν τους αγκώνες τους στο πλάι του σώματός τους, κάνοντας τη χαρακτηριστική αυτή κίνηση που έκανε η νικήτρια της Eurovision κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της.

 

Φορώντας ένα φόρεμα σε στιλ γιαπωνέζικου κιμονό, η Νέτα Μπαρζιλάι κέρδισε το περασμένο Σάββατο τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, που παρακολουθούν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ο οποίος έγινε φέτος στην Λισαβόνα. Το τραγούδι της "I'm Not Your Toy" ξεκινούσε με την κίνηση αυτή μίμησης του χτυπήματος των φτερών της κότας.

 

 

 

X