ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέος γυμναστής ο Μπελαγιάννης στον Απόλλωνα Πόντου

Νέος γυμναστής ο Μπελαγιάννης στον Απόλλωνα Πόντου

Νέα συνεργασία με την ομάδα της Καλαμαριάς που ανακοινώθηκε λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Μια νέα προσθήκη αλλά όχι ποδοσφαιριστή θα έχει στο δυναμικό του η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς ανακοίνωσε τον Νικηφόρο Μπελαγιάννη ως γυμναστή της ομάδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κοκκινόμαυρων»:


«Στέλεχος της ομάδας μας αποτελεί από σήμερα ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Νικηφόρος Μπελαγιάννης, ως συνεργάτης του προπονητή μας Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 01/05/1989 με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό (2007-2011) και κάτοχος Μaster από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τομέα της Κινησιολογίας με εξειδίκευση στη Βιομηχανική της Κίνησης (2012-2014). Ειδικεύεται σε προγράμματα Φυσικής Κατάστασης και ανάπτυξης Φυσικών Ικανοτήτων .

 

Ήταν αθλητής του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο τμήμα στίβου με διακρίσεις σε παγκόσμια, βαλκανικά και πανελλήνια πρωταθλήματα στα αγωνίσματα του άλματος τριπλούν και μήκους.

 

Καλωσορίζουμε το Νικηφόρο στην οικογένεια της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχει αποδοτικότητα στην δουλειά του, ώστε να έλθουν διακρίσεις για την ομάδα μας και τον ίδιο».

 

X