ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέο διπλό χτύπημα Ηρακλή: Ανακοίνωσε Χασομέρη και Κουκόλη

Νέο διπλό χτύπημα Ηρακλή: Ανακοίνωσε Χασομέρη και Κουκόλη

Αλλες δύο μεταγραφές για τους «κυανόλευκους»

Με καταιγιστικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ανακοινώσεις στον Ηρακλή που μετά τους Πασά και Γεωργίου πρόσθεσε στο δυναμικό του τους Δημήτρη Χασομέρη και Χρήστο Κουκόλη.

 

Πριν από λίγο, το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανολεύκων» αανακοίνωσε τις συμφωνίες με τους δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Ημίθεου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή για τον Χασομέρη: 

 

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Χασομέρης θα είναι μέλος της ομάδας μας για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Δημήτρης (γεν.1989,ύψος 1.84) είναι επιθετικός και έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ, Αναγέννηση Επανωμής, Μακεδονικό, Ατσαλένιο, Ξάνθη, Πανθρακικό.


Δημήτρη σου ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσεις τόσο τους προσωπικούς όσο και τους στόχους της ομάδας μας.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος παίκτης του Ηρακλή τόνισε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ηρακλή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχουν έρθει αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, και φυσικά είναι η άνοδος».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή για τον Κουκόλη:

 

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Κουκόλη για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Χρήστος (γεν.1990, ύψος 1.84) είναι αμυντικός και ξεκίνησε την καριέρα του από την Βέροια. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σέρρες, Πανσερραικό, Αγροτικό Αστέρα και Λαμία. Χρήστο, σου ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσεις τόσο τους προσωπικούς σου στόχους, όσο και της ομάδας. 


«Ήθελα πολύ να έρθω στον Ηρακλή .Όταν σε καλεί ο Ηρακλής είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα σου. Η παρουσία του κ.Μυροφορίδη έπαιξε μεγάλο ρόλο. Γίνεται κάτι καλό και μακάρι να έχουμε υγεία για να βγει η προσπάθειά μας στο γήπεδο» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου παίκτη του Ηρακλή.

X