ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέο χτύπημα Παναθηναϊκού κατά Ιβάν Σαββίδη

Νέο χτύπημα Παναθηναϊκού κατά Ιβάν Σαββίδη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης πήρε θέση για την διακοπή του πρωταθλήματος και αναφέρεται στον Ιβάν Σαββίδη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης πήρε θέση για την διακοπή του πρωταθλήματος χαρακτηρίζοντάς την αποτυχημένη συνταγή και συγχωροχάρτι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ‘’συγχωροχάρτι’’ σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας. Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

 

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον»

X