ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νεντίδης: «Ο Βουτσιάς είναι το πρώτο μας μεταγραφικό απόκτημα»

Νεντίδης: «Ο Βουτσιάς είναι το πρώτο μας μεταγραφικό απόκτημα»

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα μίλησε για την καλή πορεία του Αγροτικού Αστέρα στη Football League αλλά και τη μεταγραφή του Βουτσιά

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Νεντίδης.

 

Ο χρονος τεχνικός μίλησε για την καλή πορεία των «σταχυοφόρων» στη Football League αλλά και την επικείμενη μεταγραφή του Πασχάλη Βουτσιά από τον Αρη.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

 

- την απόκτηση του Βουτσιά: «Ο Πασχάλης θα είναι το πρώτο μας μεταγραφικό απόκτημα για το Δεκέμβριο. Μετά τον τραυματισμό του Κυριακίδη θέλαμε μια λύση για να έχουμε κάποιον που μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά».

 

- το αν ο Αγροτικός Αστέρας θα κυνηγήσει την άνοδο: «Εμείς χαιρόμαστε και η καλή θέση στην οποία βρισκόμαστε είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Δεν ξεκινήσαμε έχοντας σαν στόχο να βγούμε πρωταθλητές. Στόχος μας είναι η ομάδα να πατήσει καλά και να προσπαθήσουμε του χρόνου να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είμαστε μια ομάδα με μικρό ρόστερ, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Δεν θέλουμε να αποφύγουμε κάτι. Είμαστε ρεαλιστές».

 

- τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Εμείς ψάχνουμε κάποιους που πραγματικά θα μπορέσουμε να μας βοηθήσουν και να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά και αν βρούμε κάποιον που θα κάνει διαφορά θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε. Είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Δεκέμβρη αφού δύσκολα δίνει κάποιος τον καλύτερο του παίκτη, κάτι που μπορεί να γίνει πιο εύκολα το καλοκαίρι».

X