ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ με Κουτίνιο, Ντε Μπρόινε, Νεϊμάρ (vid)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ με Κουτίνιο, Ντε Μπρόινε, Νεϊμάρ (vid)

Το βίντεο δείχνει τους τρεις επιθετικούς που προσπαθούν να ντριμπλάρουν τους αμυντικούς φορώντας τα νέα παπούτσια της Nike

Ο Κουτίνιο παρουσιάζεται ως χταπόδι που ποτέ δεν χάνει την μπάλα, ο Νεϊμάρ κάνει τα δικά του, το ίδιο και ο Ντε Μπρόινε. Μαγεία...

 

Στη διαφήμιση παρουσιάζονται Θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρουόπως ο Ροναλντίνιο και ο Γκατούσο 

 

 

Το διάρκειας δύο λεπτών βίντεο κλιπ, με τίτλο « Awaken the Phantom » , βασίζεται στα συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά παπούτσια, που ουσιαστικά δίνουν στους παίκτες «ειδικές δυνάμεις ». Τα ιδιαίτερα skills και η αυξημένη ( υποθετικά πάντα ) ταχύτητα, κάνουν τις ζωές του αμυνόμενου μια ζωντανή κόλαση.

 

Οι μπότες PhantomVSN έχουν σχεδιαστεί με εσωτερικό Quadfit για να είναι πιο άνετα και να διαθέτουν επίσης βελτιωμένη σορροπία.

 

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται επίσης ότι μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης χάρη στην εξαιρετικά υφασμένη επένδυση Nike Flyknit, η οποία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική επαφή στην μπάλα, αναλόγως με το αν θέλεις να προσθέσεις φάλτσο ( εσωτερικό – εξωτερικό ) , να την βρεις με το κουτουπιέ ή να την σκάψεις ( σέντρα ή κρέμασμα τερματοφύλακα).

 

«Μπορείτε να καταλάβετε πού να τοποθετήσετε την μπάλα για την τέλεια επαφή. Είναι πραγματικά τόσο άνετα. Ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω την επόμενη σεζόν» είπε ο Κουτίνιο.

 

 

X