ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέα νίκη του Ηρακλή με νέο σόου Ρόβα

Νέα νίκη του Ηρακλή με νέο σόου Ρόβα

Ο νεαρός επιθετικός ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 2-1 της ομάδας επί της Καρδίας πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ.

 

Όχι αυτή τη φορά ο Ηρακλής δεν έκανε περίπατο. Ήταν πολύ καλύτερος της Καρδίας, είχε τον Ρόβα και πάλι σε πολύ καλή μέρα ΑΛΛΑ η χαλαρότητα λίγων λεπτών δεν του επέτρεψε να διώξει το άγχος πολύ πιο γρήγορα από το… τελικό σφύριγμα.

 

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Ηρακλή και Καρδίας ήταν δεδομένη. Το μόνο πρόβλημα για τους γηπεδούχους αποδείχτηκε πως ήταν το να πετύχει το πρώτο γκολ.

 

Η Καρδία έπαιξε με διπλή ζώνη άμυνας και οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν πρόβλημα στη δημιουργία μην μπορώντας να απειλήσουν μέχρι και το 25’. Ήταν, όμως, αποτελεσματικοί και στην πρώτη τους καλή ευκαιρία πέτυχαν το 1-0. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος Ρόβας που σκόραρε στο 26’ μετά από εξαιρετικό ομαδικό συνδυασμό.

 

Όλα απλοποιήθηκαν. Η Καρδία ρίσκαρε περισσότερο και ο Ηρακλής βρήκε τον τρόπο και τους χώρους να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Ο Ρόβας αστόχησε δύο φορές από πολύ καλή θέση και το δεύτερο γκολ δεν ήρθε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου… φάνηκε πως τελείωσε ο αγώνας. Γκολ με τον Ρόβα αριθμός 21 στο 48’ και η νίκη είχε κριθεί. Έτσι τουλάχιστον πίστευαν άπαντες, γεγονός που έφερε γρήγορη χαλάρωση στους κυανόλευκους και την τιμωρία μιας και η Καρδία στο 51’ μείωσε με τον  Νικολόπουλο.

 

Ο Ηρακλής πήρε και πάλι τον έλεγχο, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες αλλά το τρίτο γκολ γκολ δεν ερχόταν με αποτέλεσμα να παραμένει και το άγχος. Δεν απειλήθηκε, όμως και στο τέλος πήρε τη νίκη και τρεις ακόμα βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη Football League.

 

Περισσότερα σε λίγο

X