ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η νέα λύση για τον Ηρακλή στο τραπέζι της σύσκεψης

Η νέα λύση για τον Ηρακλή στο τραπέζι της σύσκεψης

Στο Κατσάνειο (8/7, 17:00) η συνάντηση των «κυανόλευκων» φορέων

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή (17:00) σύσκεψη που συγκάλεσε το Iraklis Athens Club στο Κατσάνειο, συμμετεχόντων όλων των ενεργών φορέων του Ηρακλή. Στη διάρκειά του αναμένεται να πέσει στο τραπέζι και η νέα πρόταση για λύση μέσω Α.Φ.Μ. ομάδας, το όνομα της οποίας παραμένει στη «σκιά» από τους «κυανόλευκους».

 

Στοχευμένα έχουν κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα το όνομα της ομάδας με την οποία υπάρχουν επαφές και διάθεση για συνεργασία και απόκτησης του Α.Φ.Μ. οι «κυανόλευκοι». Η διαρροή προηγούμενων ονομάτων ομάδων, εκτιμούν «κυανόλευκοι» παράγοντες πως λειτούργησε αρνητικά στις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα η διαρροή του ονόματος του Απόλλωνα Λάρισας για την αντίστοιχη προοπτική, φέρεται να αποτελεί την ουσιαστική αιτία της αποχώρησης του Χρήστου Αντωνέλη από την Επιτροπή. Το όνομα της συγκεκριμένης ομάδας, το σημείο διαπραγμάτευσης και η προοπτική που μπορεί να δώσει αυτή η νέα λύση αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση στη σημερινή σύσκεψη στο Κατσάνειο. Όπως μετέφερε η «Μ» και στο χθεσινό ρεπορτάζ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ομάδα της Football League (3ης κατηγορίας). Δεν πρόκειται πάντως για την ομάδα της Τρίγλιας, με την οποία έγιναν μεν επαφές και συζητήσεις, αλλά οι Χαλκιδικιώτες αποφάσισαν να πορευθούν ως έχουν συμμετέχοντας στη Football League.

 

Στη σημερινή σύσκεψη στο Κατσάνειο έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Iraklis Athens Club και θα βρίσκονται με αντιπροσωπεία τους συμμετέχοντας ο: Γ.Σ. Ηρακλής, η Αυτόνομη Θύρα 10, το Iraklis Athens Club, ο Όμιλος 1899 και η νεοσύστατη Λέσχη Φίλων Ηρακλή.

X