ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέα κρούση σε Γκαρσία από Αγγελίδη

Νέα κρούση σε Γκαρσία από Αγγελίδη

Είναι απόλυτα φυσιολογικό το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία να έχει απασχολήσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό το θέμα του Πάμπλο Γκαρσία να έχει απασχολήσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

 

Μπορεί φαινομενικά να υπάρχει στασιμότητα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ήδη ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του έχουν καθορίσει πώς θα κινηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.  Το νέο συμβόλαιο του Ουρουγουανού θα είναι η πρώτη υπόθεση που επίσημα ως πρόεδρος θα χειριστεί ο Ιάκωβος Αγγελίδης.

 

Αφού πάρει την έγκριση για την προεδρία της ΠΑΕ από την ΓΣ των μετόχων θα καλέσει τον Γκαρσία για να του κάνει νέα, βελτιωμένη ως προς το οικονομικό, πρόταση για να μείνει βοηθός προπονητή στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη.

 

Εφόσον όλα κυλήσουν καλά, ο Αγγελίδης θα δώσει τα χέρια με τον Γκαρσία και θα στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση  ότι πλέον υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο διοίκησης, με πρόεδρο που έχει διευρυμένες αρμοδιότητες και δεν θα χρειάζεται να παρεμβαίνει για κάθε τι ο Ιβάν Σαββίδης.

 

Το πιθανότερο είναι η ανάληψη των καθηκόντων  του Ιάκωβου Αγγελίδη να συνδυαστεί με την υπογραφή των νέων συμβολαίων των Στέφανου Αθανασιάδη και Παναγιώτη Γλύκου.  Ο Σαββίδης θέλει ο άνθρωπος που επέλεξε για την προεδρία να κάνει ένα «ηχηρό» μπάσιμο στα δρώμενα της ομάδας για να δείξει και στην πράξη ότι η ΠΑΕ αναδιοργανώνεται και πάει σε μία καινούρια εποχή. 

X