ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέα εποχή στον Πανσερραϊκό

Νέα εποχή στον Πανσερραϊκό

Αναλαμβάνει την προεδρία ο Τάσος Παναγιώτου - Τη Δευτέρα (1/4) η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου

 

Νέο διοικητικό σχήμα απέκτησε από το βράδυ της Τετάρτης ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός.

 

Προηγήθηκε η γενική συνέλευση και στη συνέχεια ακολούθησαν οι εκλογές. Το ψηφοδέλτιο ήταν έτσι κι αλλιώς κοινό. Ενιαίο. Αποτελούνταν από 15 άτομα. Βγήκαν όλοι τους. Ψήφισαν 56 μέλη του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

 

Εμεινε ο βασικός κορμός, ενώ υπήρξαν και πέντε προσθήκες.

 

Τα νέα πρόσωπα είναι ο Τάσος Παναγιώτου, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει και την προεδρία. Θα διαδεχθεί τον Βασίλη Χατζημιχαηλίδη. Επίσης, νέα πρόσωπα είναι οι Χατζηδημητρίου, Σολούγκας, Σταυρόπουλος, καθώς επίσης και η Ελένη Ταϊρη.

 

Στο συμβούλιο παρέμειναν οι Γκράτζιος, Μηλούσης, Εμμανουηλίδου, Τσιαντής, Καλαϊτζίδης, Κώστογλου, Παυλίδου και Θεοδωρίδου.

 

«Πολλαπλασιάσαμε τη δυναμική»

 

Πέρα από τον Χατζημιχαηλίδη αποχώρησαν οι Πυρινής, Οικονομόπουλος, Σιδέρη, Κουτρουβέλης και Μπούμπα. «Ευχαριστώ όλους τους εφόρους για τη συνεργασία. Το διοικητικό συμβούλιο, τους αθλητές μας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια πολλαπλασιάσαμε τη δυναμική του Πανσερραϊκού, προχωρήσαμε σε εξυγίανση και βάλαμε τις βάσεις για καλύτερο μέλλον. Εύχομαι η νέα διοίκηση να συνεχίσει το έργο, να ανεβάσει όλα τα τμήματα πολύ ψηλότερα», ήταν η σύντομη δήλωση του απερχόμενου προέδρου, Βασίλη Χατζημιχαηλίδη, μέσω της «Μ», ο οποίος μετά από 10 ολόκληρα χρόνια αποχωρεί από τα κοινά. Υπενθυμίζεται, ότι την προσεχή Δευτέρα (1/4) το νέο συμβούλιο του Ερασιτέχνη θα συγκροτηθεί σε σώμα.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (29/3)

X