ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέα εποχή για τον μπασκετικό Απόλλωνα με Σφαιρόπουλο και Πολυχρονιάδη!

Νέα εποχή για τον μπασκετικό Απόλλωνα με Σφαιρόπουλο και Πολυχρονιάδη!

Οι Γιώργος Σφαιρόπουλος και Γιάννης Πολυχρονιάδης αναλαμβάνουν ως επικεφαλής, με προπονητή τον Δημήτρη Καραμιχάλη

Νέα εποχή ξημερώνει για τον μπασκετικό Απόλλωνα, με την παρουσία των Γιώργου Σφαιρόπουλου και Γιάννη Πολυχρονιάδη να υπόσχεται... πολύ καλύτερες μέρες για το τμήμα που βρίσκεται στη Γ΄Εθνική. 

 

Ο γνωστός προπονητής (επίσης δικηγόρος και ατζέντης, είχε διατελέσει στο παρελθόν τεχνικός των κοκκινόμαυρων), που είναι γόνος της μεγάλης δόξας του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Σάββα Σφαιρόπουλου και αδελφός του προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη και ο γνωστός επιχειρηματίας που είχε ασχοληθεί προ ετών και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησαν με τον ερασιτέχνη Απόλλωνα και αναλαμβάνουν ως επικεφαλής το μπασκετ των ανδρών, με στόχο να μπορέσουν τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα, η οποία θα ξαναμπεί στον «χάρτη» του αθλήματος πανελλαδικά. Αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική και ήδη γίνονται κινήσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο. 

 

Προπονητής του μπασκετικού Απόλλωνα είναι ήδη ο Δημήτρης Καραμιχάλης, που ανακοινώθηκε σήμερα με τον εξής τρόπο: «Η οικογενεια του Απόλλωνα Καλαμαριας καλωσορίζει το Δημήτρη Καραμιχάλη που θα είναι ο Head Coach του ανδρικού τμήματος και του εύχεται καλη επιτυχία στο έργο του με υγεία. Ο 56χρονος προπονητης έχει διατελέσει Πρώτος προπονητής στην Α1 στον Ηρακλη Θεσσαλονίκης, στην Α2 στις ομαδες ΦΙΛΠΠΟ, ΜΕΝΤ και ΙCBS, Αλλα και σε διάφορες άλλες ομάδες όπως ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ, ΧΑΝΘ, ΜΑΚΑΜΠΗ, ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη στον Άρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει αναδειχθεί 4 φορές πρωτος πανελληνιονίκης με τις εφηβικές ομάδες των Άρη, ΠΑΟΚ και ICBS. Τέλος, έχει συνεργαστεί με πληθώρα επαγγελματιών παικτών υψηλού επιπέδου όπως π.χ. ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Βασιλειάδης κ.ά.


Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των στελεχών που θα είναι συνεργάτες του συλλόγου τη νέα χρονια σε όλα τα τμήματα. Οι μεταβατικές προπονήσεις του τμήματος θα πραγματοποιηθούν όλο τον Ιούνιο με επιπρόσετο στόχο  την δοκιμή νέων παικτών που θα στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα που θέλει του χρόνου να πρωταγωνιστήσει και τη στελέχωση της Κ21 που είναι ένα νεοσύστατο τμήμα για το σύλλογο μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γιαννικοπουλο Θάνο στο 6944147834»
.

 

Ο Θάνος Γιαννικόπουλος θα έχει τον ρόλο του general manager στο τμήμα, ενώ αναμένονται κι άλλες σημαντικές κινήσεις. 

Ο Γιάννης Πολυχρονιάδης (στο μέσον)

 

Ο Δημήτρης Καραμιχάλης ανέλαβε προπονητής των κοκκινόμαυρων 

 

X