ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Νέα από τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ (8/2)

Νέα από τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ (8/2)

Ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας θα γίνει μέσα στον Απρίλιο

Ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΜ θα γίνει μέσα στον Απρίλιο, ενώ υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει ημέρα Σάββατο.

 

Η δεύτερη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας ως γνωστόν έχει καταργηθεί και έτσι δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει ο τελικός μέσα στον Μάρτιο όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

 

Οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων μετά τις 20 Αυγούστου υποχρεωτικά θα μετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδας

 

ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ: Συζητήθηκε στο δ.σ. της ΕΠΣΜ το μέτρο της υποχρεωτικής συμμετοχής νεαρών παικτών. Κατατέθηκαν διάφορες προτάσεις όπως τη νέα περίοδο να ισχύσει σε Α1 και Α’ κατηγορία ή και ακόμη να εξαιρεθεί η Α1 και να ισχύσει στις υπόλοιπες κατηγορίες, ή να ισχύσει ότι και στο Κύπελλο Ελλάδας. Ανακοινώσεις θα υπάρξουν πριν το τέλος των Πρωταθλημάτων.

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ»: Παιδικό τουρνουά με την ονομασία Θόδωρος Πάντσιος θα γίνει τη Μεγάλη εβδομάδα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 30 ετών από την λειτουργία του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ στη Μίκρα.

 

ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ: Δύο επεμβάσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΠΣΜ, ενώ η τρίτη θα γίνει το επόμενο διάστημα. Σε τρεις περιπτώσεις οι ομάδες δεν είχαν πληρώσει το απαιτούμενο ποσό για να μπουν στο πρόγραμμα ενώ σε δύο περιπτώσεις προτίμησαν να κάνουν τις επεμβάσεις με δικούς τους γιατρούς.

 

ΑΠΟΡΡΙΘΗΚΕ ΕΝΣΤΑΣΗ: Απορρίφθηκε η ένσταση αντικανονικής συμμετοχής που υπέβαλε η Θύελλα Περιστερώνα κατά του κύρους του αγώνα της με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

 

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας για τον προγραμματισμό των ανδρικών αγώνων σ’ όλες τις κατηγορίες

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας γίνεται γνωστό στα σωματεία ότι ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ όσα αιτήματα έχουν καταθέσει στην Ενωση για ορισμό των αγώνων τους σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα, επειδή έχει ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος σ’ όλα τα πρωταθλήματα ανδρών σ’ όλες τις κατηγορίες.

 

Με την απόλυτη κρίση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας οι αγώνες σ’ όλες κατηγορίες θα ορίζονται ΙΣΟΜΕΡΩΣ Σαββάτο απόγευμα, Κυριακή πρωϊ και Κυριακή απόγευμα, προκειμένου να στελεχώνονται επαρκώς με τους διαθέσιμους διαιτητές, ιατρούς και παρατηρητές αγώνων κάθε Σαββατοκύριακο.

 

Όποιο σωματείο επιθυμεί, παρ’ όλα αυτά, να αποστείλει κάποιο έκτακτο αίτημά του, αυτό θα πρέπει να το καταθέσει στη γραμματεία της Ένωσης τουλάχιστον είκοσι (20) ημέρες πριν την τέλεση του αγώνα του. Σε αντίθεση περίπτωση τα εκπρόθεσμα αιτήματα δεν θα γίνονται δεκτά.

 

Η κοπή βασιλόπιτας των Παρατηρητών Αγώνων της ΕΠΣ Μακεδονίας τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στην ταβέρνα «Θαλασσοπούλια» στην Περαία

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στην ταβέρνα «Θαλασσοπούλια» στην παραλία Περαίας οι Παρατηρητές Αγώνων της Ένωσης θα κόψουν την ετήσια βασιλόπιτά τους.

 

Καλούνται όλοι οι παρατηρητές Αγώνων να παρευρεθούν απαραίτητα στην εκδήλωση.

 

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας για το επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό μάθημα. Ομιλητής θα είναι ο Ιωάννης Τζίκας

 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20.30 συνεχίζονται τα επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά μαθήματα διαιτητών στην αίθουσα διαλέξεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 Β, 3ος όροφος).

 

Στην επιμορφωτική συγκέντρωση ο αντιπρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ, Πρόεδρος του ΣΔΠΘ και εκπαιδευτής διαιτησίας κ. Ιωάννης Τζίκας θα παρουσιάσει το θέμα: «Περιπτώσεις στην περιοχή πέναλτι».

 

Η παρουσία όλων των διαιτητών (αξιολογημένων και μη) και των παρατηρητών διαιτησίας στην επιμορφωτική συγκέντρωση είναι υποχρεωτική, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο και θα κοινοποιηθεί στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας. 

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

 

 

X