ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΝΑΙ, ο μεγάλος Άρης ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ εκεί που ανήκει

ΝΑΙ, ο μεγάλος Άρης ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ εκεί που ανήκει

Οι κίτρινοι νίκησαν και την ΑΕ Καραϊσκάκης και εξασφάλισαν μαθηματικά και απόλυτα δίκαια την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα

Η… υποχρέωση βγήκε. Ο μεγάλος Άρης πέτυχε τον αυτονόητο στόχο του από την αρχή της σεζόν σφραγίζοντας την  άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. Μπράβο σε όλους που δίκαια πανηγύρισαν μετά τη νίκη τους και στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0.

 

Ο Άρης ήθελε να τελειώνει με την άνοδο και το έδειξε από την αρχή του αγώνα. Η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε δυνατά, θέλησε να πιέσει, είχε μια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Δημητριάδη στο 2’ αλλά οι κίτρινοι γρήγορα πήραν τον έλεγχο.

 

Ήταν, μάλιστα και αποτελεσματικοί και κατάφεραν με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να έχουν προβάδισμα δύο γκολ. Στο 13’ ο Κάσσος άνοιξε το σκορ με σουτ εντός περιοχής και ο Σόουζα με πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2 στο 44’. Όλα έμοιαζαν να έχουν κριθεί…

 

Οι κίτρινοι κατέβασαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο επιτρέποντας στην ΑΕ Καραϊσκάκης να πάρει την κατοχή της μπάλας. Δεν απειλήθηκαν, όμως, επί της ουσίας. Κάποια μακρινά σουτ, μια πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Ευαγγέλου στο 88’ και τίποτε άλλο.

 

Ο Άρης πήρε τη νίκη, εξασφάλισε την άνοδο και μπορούμε και τυπικά να πούμε πως ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.

 

Περισσότερα σε λίγο

X