ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ναζλίδης: «Ευτυχώς βγήκαμε υγιείς από αυτό τον αγωνιστικό χώρο»

Ναζλίδης: «Ευτυχώς βγήκαμε υγιείς από αυτό τον αγωνιστικό χώρο»

Ο επιθετικός του Άρη μετά την ισοπαλία με τη Λάρισα στάθηκε στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Θωμάς Ναζλίδης άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, όμως δεν ήταν αρκετό για του δώσει και τη νίκη.

 

Με τη λήξη του αγώνα με τη Λάρισα , ο επιθετικός των «κιτρίνων» στις δηλώσεις του στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς βγήκαμε υγιείς από αυτόν τον αγωνιστικό χώρο».

 

«Το πρωτο από το σημερινό ματς, ήταν ότι βγήκαμε υγιείς από τον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε σε μία περίοδο προετοιμασίας, η ομάδα βαδίζει με σταθερά βήματα, κάθε φορά και καλύτερη εικόνα κι αυτό είναι το σημαντικό. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιότητα παιχνιδιού. Όσοι ήταν στην Ολλανδία και είδαν η ομάδα έπαιξε καλύτερα. Είδατε σήμερα τη συνοχή όμως. Το καλό είναι πως όλα τα παιδιά έχουμε καλή σχέση, τα βρίσκουμε, μιλάμε, όπως έγινε και στο πέναλτι».

 

Για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος: «Δουλεύουμε εδώ κι ένα μήνα κι έχουμε άλλες 15 μέρες για να είμαστε έτοιμοι. Αγωνιστικά θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ότι χρειάζεται. Το πρόγραμμα μας δίνει μία ευκαιρία και πρέπει να το διαχειριστούμε».

 

Για το που αφιέρωσε το γκολ: «Το αφιέρωσα στον Θεό που πιστεύω πολύ και μετά στην οικογένειά μου, που είναι πάντα στο πλευρό μου».

X