ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Ναυάγιο» με Μπαμπά, μια ανανέωση τελικά

«Ναυάγιο» με Μπαμπά, μια ανανέωση τελικά

Αν και είχε δικαίωμα για δύο, ο Ηρακλής θα προβεί σε μια ανανέωση συμβολαίου…

Αν και είχε δικαίωμα για δύο, ο Ηρακλής θα προβεί σε μια ανανέωση συμβολαίου…

 

Οι «κυανόλευκοι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Λευτέρη Ιντζόγλου και φαίνεται πως αυτή θα είναι και η μοναδική. Η διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Κοντοδήμο που αποτελούσε επιλογή, δεν είχε αίσιο τέλος. Οι «κυανόλευκοι» στράφηκαν στην περίπτωση του Μπίνο Μπαμπά, όμως και με τον Ιβοριανό «ναυαγεί» η περίπτωση διατήρησής του στο ρόστερ.

 

Ο υψηλόσωμος χαφ ανέβασε τις απαιτήσεις του, ο Ηρακλής επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση, αλλά τα χρήματα που συζητά με τη ρουμάνικη Οτέλουλ Γκαλάτι, είναι ιδιαίτερα υψηλά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ρουμάνοι προσφέρουν περίπου 40.000 συμβόλαιο στον Μπαμπά, εκτός των μπόνους, ενώ στην απόφασή του να πάει στην Οτέλουλ παίζει ρόλο και η εκεί παρουσία πλέον του Μπέντζαμιν Ονουάτσι (ο οποίος φημολογείται ότι έκλεισε με 100.000 ευρώ συμβόλαιο).

 

Έτσι ο Ηρακλής μένει με μια ανανέωση, έπειτα από το «ναυάγιο» με τον Μπαμπά και από αύριο «φουλάρει μηχανές» για ενίσχυση με προτεραιότητα στους ποδοσφαιριστές κάτω των 24, αναμένοντας όμως την απόφαση στο πολύ κρίσιμο ζήτημα της ελάφρυνσης των ποινών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι προς συζήτηση το σενάριο για δικαίωμα 5 μεταγραφών (Ελλήνων άνω των 24 ή ξένων και κοινοτικών), δίχως όμως να υπάρχει απόφαση από τα αρμόδια όργανα. Σε περίπτωση που θα «περάσει», είναι σαφές πως «λύνονται τα χέρια» των Παπαδόπουλου-Μυροφορίδη κατά πολύ…

X